Ovan


Da biste objektivno sagledali ljubavnu situaciju, pomoći će vam blizak prijatelj svojim mudrim opažanjima. Poslušajte njegov savjet! Oni koji su odlučili provesti mirno veče, neće moći odbiti prijateljske pozive i najavljene goste. Kućom će vam odzvanjati smijeh i zabava, a vi biti srećni i zadovoljni.

Bik


Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije i odnose. Ipak, problemi se neće riješiti preko noći i provodićete mnogo vremena razmišljajući o tome šta i kako uraditi. Ma koliko se trudili neke stvari odbaciti ili ostaviti po strani, to vam neće poći za rukom. Sve dok ih ne riješite, nećete se smiriti.

Blizanci


Dan protiče u znaku druženja s prijateljima. Ako ste negdje na putovanju, kući ćete se vratiti puni utisaka. Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, priželjkivanom pravcu. Neko će vam dati do znanja koliko mu značite ili vam predložiti nešto što će iziskivati spremnost na promjene.

Rak


Veća pokretljivost i dinamično proveden dan učiniće vas optimističnijima i samopouzdanijima. Na buduće događaje gledaćete kao na nešto pozitivno, a ni mogući problemi neće vas plašiti. U dugom razgovoru s poznanikom otkrićete da vas vežu slični interesi. Vaš odnos ubrzo će se pretvoriti u iskreno prijateljstvo.

Lav


Velika zaljubljenost mogla bi potpuno potisnuti vaš razum pa biste simpatiju mogli gnjaviti da se češće viđate. Međutim, druga strana možda nije načisto s osjećanjima prema vama i treba joj vremena za odluku. Ne zaboravite odgovoriti na pristigle pozive i elektronsku poštu, pronađite vremena za drage i bliske ljude.

Djevica


Svoje promjenjivo raspoloženje prenosićete na bližnje. Zato atmosfera oko vas neće biti onoliko opuštena i prisna koliko bi mogla biti. Pazite kome se povjeravate i pričate o sebi. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome što osjećate i što vam se događa. Dopustite mu da i on iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

Vaga


Bićete u stisci s vremenom. Moraćete istovremeno voditi računa o različitim stvarima pa ćete biti nemirni i skloni zaboravljanju. Uzburkaće se vaš emotivni život, ali u pozitivnom smislu. Doznaćete da osoba koja vam se sviđa jedva čeka da počne vezu s vama. Ako ste u braku, zajednički trenuci uvjeriće vas u snagu uzajamnih osjećanja.

Škorpija


Bićete objektivniji i steći ćete dublji uvid u prirodu vaših i partnerovih osjećanja. Neće vam se moći osporiti ozbiljnost i mudrost, čak i ako vam partner inače zamjeri nedostatak upravo takvih osobina. Upriličite susret s prijateljima. Poznanstvo kojem ćete kumovati moglo bi prerasti u ljubavnu vezu.

Strijelac


Posvetićete se sređivanju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremiti se za predstojeću sedmicu. Bićete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas osobe koje volite, a koje će vam pomoći u donošenju jedne odluke.

Jarac


Promjenjivi ljubavni uticaji zahtijevaju promišljeniji pristup. Ne prekidajte postojeću vezu smatrajući da su karakterne razlike između vas i partnera prevelike. Nakon mirnog razgovora, shvatićete da pretjerujete. Krizu nemojte doživljavati kao nešto dugoročno, jer već sutra bićete mnogo čvršći i veseliji.

Vodolija


Uradite nešto za sebe, čak iako se osoba do čijeg mišljenja vam je stalo ne slaže s vašim planom. Mlađi članovi porodice iziskuju više pažnje. Posvetite im više vremena i ponudite im pomoć. Veče provedite u društvu prijatelja i uz partiju karata ili šaha. Očekivani poziv simpatije mogao bi izostati, ali vaša briga će biti bezrazložna.

Ribe


Ako osjećate potrebu da se maknete od svega i sredite misli, objasnite ukućanima da vam je samoća nužna. Razmislite u miru o problemu koji vas muči, a po potrebi razgovarajte s ljudima koji su upućeni u vašu problematiku. Mogli biste osjećati psihički umor i imati slabu koncentraciju pa će popodnevno spavanje biti poželjno.