Ovan


Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odrazi na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovno pregovaranje. Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom; nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenost je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.

Bik


Djelujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rješenje. U odnosu sa voljenom osobom izbjegavajte novu raspravu. Pretjerujete u svojim zamjerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.

Blizanci


Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama. Umijete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.

Rak


Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rješenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvijek postoji dobro rješenje. Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmjerite svoju pažnju na neke prijatne događaje.

Lav


Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Djelujete uznemireno, zatražite nečije razumijevanje ili oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

Djevica


Pohvale koje dobijate od saradnika djeluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahtjeve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki “emotivni poraz” i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

Vaga


Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubjedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno povjerenja u nečije dobre namjere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

Škorpija


Zaključujete da okolina nema dovoljno razumijevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namjere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.

Strijelac


Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja pa upotrijebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj dio obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritičarsku narav. Priželjkujete emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namjere.

Jarac


Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procjenjujete na osnovu njene praktične primjene ili moguće upotrebne vrijednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namjerama. U susretu sa voljenom osobom, uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj “unutrašnji glas” ili impuls. Ljubav umije da prevazilazi sve okvire logičnog rasuđivanja.

Vodolija


Imate loš predosjećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaja na poslovnoj sceni. Izbjegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama pa planirajte susret ili romantičnu zabavu udvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.

Ribe


Ideja ili rješenje koje ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na djelu. Raduju vas promjene u privatnom životu – partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje vas ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.