Ovan


Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći, rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi ljubavnog savjetnika i pomoći prijateljici da se pomiri s partnerom. Poželjećete da uradite nešto za sebe i mogli biste sebi pokloniti putovanje, novu knjigu ili novi mobilni telefon. U saobraćaju vozite savjesnije!

Bik


Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Povrat duga ili uplata zaostalog honorara omogućiće vam ostvarivanje želje. Dan je uopšteno pogodan za ulaganja, kupoprodaju nekretnina ili rješavanje kreditne problematike.

Blizanci


Zahvaljujući vašoj spremnosti na ustupke, bićete prihvaćeni u jednom društvu. Spretnost i dovitljivost osiguravaju vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu otkriće kod partnera nove osobine koje će ih oduševiti. Ako organizujete proslavu ili ako ste pozvani kod nekoga, pred vama je fantastično veče.

Rak


Pronađite način kako da iz sebe izbacite napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Ako osjetite glavobolju, uzrok može biti i psihičke prirode, posebno ako ste izloženi stresu. Ne osamljujte se ma koliko smatrali da vam je odmor nužan – dobro društvo najbolje će vas opustiti.

Lav


Svojim šarmom i jednostavnim nastupom privlačićete pažnju okoline. Uživaćete u sportskim aktivnostima, a oni kojima nije do fizičkih napora, zadovoljstvo će pronaći odlaskom u bioskop. Ako ste privremeno bili razdvojeni od voljene osobe, pred vama je strastveni susret. Od nekoga biste mogli primiti lijep poklon.

Djevica


Svojim radom mogli biste ostvariti zapažene rezultate na takmičenju ili izložbi ili ćete dobiti zanimljivu ponudu od strane sponzora. Potreba za ljubavlju biće pojačana pa će vam češće trebati partnerova blizina i zagrljaji, dok će samci više izlaziti kako bi nekog upoznali. Pripazite na zdravlje, čuvajte se nezgodnih udaraca u glavu ili sitnijih ozljeda.

Vaga


Planete će podstaknuti vaš interes za putovanja, ostvarenje poslovnih i emotivnih kontakta u inostranstvu kao i za rješavanje pravnih pitanja. Razveseliće vas saznanje da vam neko svojim uticajem pomaže da dođete do korisnih informacija ili nedostupnih osoba. Neće biti gužve ni zastoja ako vadite pasoš, ličnu kartu ili radnu dozvolu.

Škorpija


Bićete nepredvidivi i skloni razdražljivim reakcijama. Partner će se ponašati samozatajno pa će vam se činiti da nešto skriva od vas. Izađite ususret zahtjevu ili želji prijatelja. Ako to ne uradite, mogao bi se naljutiti ili uvrijediti. U poslu vam predstoji razdoblje napretka i malih, svakodnevnih pobjeda.

Strijelac


Nećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurencije. Vidjećete problem tamo gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritikovati partnera. Ipak, otvoreni razgovor će pomoći da shvatite kako su vaši strahovi neosnovani. Ako ste roditelj, nerviraće vas tinejdžerovo ponašanje.

Jarac


Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite ili su vam se nagomilali neplaćeni računi. Dio dana posvetite prijateljima. Izađite im ususret ako vas mole za pomoć ili uslugu koja iziskuje dodatni angažman.

Vodolija


Bićete puni energije i samopouzdanja, što će pridonijeti življem i pozitivnijem ljubavnom životu. Dobro ćete usmjeravati energiju i zalaganjem ostvariti svoje planove. Popodnevni odmor često će prekidati zvonjava telefona ili kucanje na vratima. Bićete traženi, a večernji izlazak će biti zanimljiv i pun iznenađenja.

Ribe


Neće vam biti jednostavno pomiriti različite interese s ljubavnim partnerom te poslovne i porodične obaveze. Ipak, uz malo više truda i organizacije, sve možete. Za rad nećete biti previše motivisani pa ćete poslovne aktivnosti moći obaviti tek uz podršku kolega. Ostanite dosljedni svojim stavovima i u ljubavi.