Ovan


Očekuju vas intenzivni kontakti sa rođacima, kraća putovanja i telefonski pozivi ljudi koje niste dugo čuli ni vidjeli. Opiraćete se autoritetima i tuđim uticajima, svjesni da vas to može koštati položaja. Porodični odnosi biće prožeti nerazumijevanjem. Bliska osoba mogla bi vas uvrijediti, ali će nesporazum biti brzo otklonjen.

Bik


Bićete željni zabave ili bilo kakve druge promjene. Udovoljite toj potrebi i otvorite se prema novim iskustvima, makar to bio novi hobi ili sport. Koncentracija vam je odlična pa će vam usvajanje znanja ići lakše, što će biti od velike pomoći ako spremate ispit. Intenzivno ćete s nekim komunicirati putem interneta, možda sa simpatijom.

Blizanci


Bićete osjetljivi i snažno reagovati na zadirkivanje iz okoline. Ne dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Vaši najbliži će biti puni prohtjeva, a partner zadubljen u svoje misli pa ćete se osjećati neshvaćeno. Dopustite svojim prijateljima da vas zabave i izbave iz monotone svakodnevnice.

Rak


Ma koliko se trudili pronaći svoj kutak i trenutak mira, vaši najbliži vam to neće dopustiti. Brinućete oko bolesnog ukućanina ili problematičnog tinejdžera. Dodatno će vas opteretiti saznanje da su vam ljudi, na koje ste računali, otkazali pomoć. U planove za sutrašnji dan uključite omiljene aktivnosti, koje će vas natjerati na druženje i izlaske.

Lav


Više ćete razmišljati o ljubavi ili tražiti razlog za zabavu. Zanimaće vas društvena događanja, rado ćete se odazvati pozivu za izlazak ili sami nekoga pozvati na kafu. Ako se vraćate s puta, budite strpljivi i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju i preticanje. Ukoliko radite danas, nije isključeno da će šef tražiti da produžite radno vrijeme.

Djevica


Bićete cijeli dan u pokretu i nikakvi vas poslovi neće moći umoriti. Posvetićete se čišćenju kuće, obaviti kupovinu po prodavnicama i biti zadovoljni učinjenim. Bićete druželjubivi i otvoreni prema nepoznatim osobama pa nije isključeno da u neformalnoj situaciji upoznate i nekog ko će vam se jako svidjeti.

Vaga


Moguća je neugodna rasprava s roditeljima, zbog njihove sklonosti da se miješaju u vaš ljubavni život. Neaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je vrijeme da se pokrenete i učinite nešto za sebe. Ne gubite vrijeme na beskonačne analize i kopanje po prošlosti. Iskoristite svaki trenutak i sve što vam se pruža.

Škorpija


Pred vama je dan zabave i zanimljivih razgovora, a moguće i neplaniranog odlaska na put. Nalazićete prave riječi i mnoge ćete neraspoložene i tužne osobe utješiti. Bićete u centru pažnje na proslavama ili zabavama i primati komplimente na račun svog izgleda. Nedavno poznanstvo moglo bi prerasti u vezu.

Strijelac


U vama će tinjati nemir, uželjećete se uzbuđenja, novih iskustava i poznanstava. Samci, vaša simpatija zasad nije u stanju udovoljiti vašim prohtjevima i od vas očekuje strpljenje – uradite tako! Mogli biste od roditelja primiti poklon ili finansijsku pomoć. Mlađi pripadnici znaka biće buntovni. Ne prisiljavajte ih da rade ono što ne žele.

Jarac


Nećete podnositi mirovanje pa ćete se odlično zabaviti ako prošetate gradom ili u odabranom društvu krenete u noćni život. Samci ne bi smjeli propustiti izlaske. Zbog povoljnog uticaja Mjeseca, privlačićete pažnju suprotnog pola pa nije isključeno da dođe do flerta.

Vodolija


Iscrpljivaćete se obavezama na više strana ili kontaktima sa napornim ljudima. Slobodni će biti na meti udvarača, a i zauzeti bi se mogli naći u iskušenju. Primijetite li da je partner nervozan, razgovor usmjerite u neutralne vode, kako biste izbjegli svađu. Obavićete jedan posao u ime prijateljstva ili nesebično pružiti pomoć osobi u nevolji.

Ribe


Prepustićete se udobnosti uobičajenih subotnjih aktivnosti, a vaše dobro raspoloženje biće zarazno. Sve što ćete danas raditi ići će vam od ruke. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će najvjerovatnije zasnovati vezu.