Ovan 21.3.- 20.4.

Nenajavljeni gosti mogu uneti dozu stresa u vaš dan. Iako biste radije odmarali, trenutno je potrebno da budete domaćin. To može izazvati određenu iritaciju, ali najbolje je zadržati osmeh i odigrati ulogu ljubaznog domaćina. Budite uljudni, a zatim se opustite.

Bik 21.4.-21.5.

Stres koji ste nedavno doživeli može vas naterati da danas potrošite novac na nepotrebne stvari kako biste se oslobodili napetosti. To nije loše, ali važno je paziti da kupujete korisne stvari, izbegavajući bespotrebno trošenje novca koji nije baš preobilan. Takođe, ne očekujte povrat novca u prodavnici. Pametno trošite!

Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas je savršen dan za opuštanje napolju, ili ako to nije moguće, ostanite kod kuće, isključite telefone i posvetite se sebi. Izbegnite porodične probleme, stresove prijatelja i partnerove ljutnje. Posvetite dan sebi, jer ste dovoljno dali drugima. Zaslužujete vreme za sebe.

Rak 22.6. – 22.7.

Nesporazum ili svađa s nekim iz porodice mogu pokvariti raspoloženje od ranog jutra. Ako nešto ne rešite na vreme, možete dotaknuti probleme koje ste dugo potiskivali. Pokušajte biti osoba koja povlači kočnicu kako biste izbegli veću katastrofu. Svi su pod stresom, i raspravom se retko šta rešava.

Lav 23.7.- 22.8.

Uznemirujući san može vas probuditi usred noći, možda zbog neke stare ljubavi koju niste preboleli. Vratite se u stvarnost i ne dozvolite da san utiče na vas. Ostanite smireni i shvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Sve će biti zaboravljeno do poslepodneva. Ne budite preosetljivi.

Devica 23.8. – 22.9.

Neočekivani problem s zadatkom koji danas treba obaviti može vas izbaciti iz ravnoteže. Nemojte prenositi nervozu na porodicu, jer to može izazvati niz neprijatnosti. Svi imaju svoje probleme, pa nemojte širiti nervozu oko sebe. Uradi ono što možeš i opusti se. Mir u kući je najvažniji.

Vaga 23.9. – 22.10.

Danas možete imati neočekivane obaveze i jurnjavu na sve strane. Potrudite se da ostanete fokusirani i ne propustite ništa. Nemojte se forsirati uveče, već se odmorite da izbegnete stres koji može naškoditi zdravlju.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Nesporazum s prijateljem može vas naterati da razmišljate o svojim postupcima. Možda ste se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Prijatelj verovatno ima finansijske probleme o kojima mu je neugodno pričati. Sačekajte nekoliko dana pre nego što proverite kako stoje stvari.

Strelac 21.11.- 21.12.

Neko može narušiti vreme koje posvećujete duhovnim stvarima. Iako vam to ne prija, nemate energije da se suprotstavite. Nema potrebe za brigom. Dajte im priliku da kažu šta imaju, a drugima dozvolite učestvovanje u debati.

Jarac 22.12.- 19.1.

Osoba iz vašeg okruženja može imati potrebu za javnim nastupom ili učešćem u diskusiji. Iako danas možda niste raspoloženi, stisnite zube i učestvujte. Ne bojte se reći prijateljima kako se osećate. Oni ne žele da vam bude neprijatno.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Namera da prisustvujete događaju može biti ometena zastojem u saobraćaju. Ovo može izazvati stres, ali nemojte dozvoliti da vas zaustavi. Važno je da provedete vreme s prijateljima. Zaslužujete malo zabave!

Ribe 20.2.- 20.3.

Nepromišljene reči mogu povrediti vaša osećanja, iako osoba koja ih je izrekla možda nije imala takvu nameru. To više govori o njoj nego o vama. Provedite veče s ljudima koji vas podržavaju i prema kojima osećate toplinu i bliskost.