Ovan


Ništa neće moći pokvariti vaše dobro raspoloženje. Neće vas ljutiti neispunjena obećanja. Uživaćete u odmoru, čitanju knjige i gledanju filmova, a ako radite, uveseljavaćete kolege svojim zgodama i nezgodama iz djetinjstva. Mogao bi vam se javiti prijatelj ili rođak koji živi daleko od vas i najaviti svoj dolazak.

Bik


Partner će vas kritikovati, ali ne bez razloga pa razmislite koliko je u pravu. Previše ste se opustili i pustili da neke životne situacije nosi voda. Moraćete se malo pribrati i odgovornije postupati. Neki među vama mogli bi posuditi novac ili razmišljati o podizanju kredita za kupovinu ili preuređenje stana.

Blizanci


Događaji i situacije neće biti onakve kakvima će se činiti na prvi pogled. Bićete prinuđeni u hodu mijenjati pristup i ugao gledanja na stvari. Postavite li se odlučnije, riješićete se napornih kućnih obaveza, a možda i svađe. Na zdravlje posebno pripazite i to ne samo danas, nego i idućih dana.

Rak


Obnovićete društveni život ili s prijateljima otići u bioskop ili na pozorišnu predstavu. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnjacima se pruža prilika za ljubavno vezivanje.

Lav


Bićete duhoviti i šarmantni. Privlačićete poglede osoba suprotnog pola pa biste s nekim mogli i flertovati. Uprkos trzavicama i raspravama s partnerom, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Trebaćete osloboditi svoje srce za nove emotivne doživljaje. Slobodne će privući neko privlačan, ali i neozbiljan.

Djevica


Rješavaćete stambeno pitanje ili finansijske teškoće unutar doma i porodice. Ne očekujte previše od bližnjih, ali nemojte ni dopustiti da se sve prelama preko vaših leđa. Kontrolišite svoje želje, jer je pojačana sklonost nepromišljenim i nepotrebnim reakcijama. Posvetite se sebi i radite ono što vas čini srećnima i opuštenima.

Vaga


Usmjerite energiju na aktivnosti vezane za dom, a pri tome budite aktivni i kreativni. Bilo da vas muči ozbiljniji bračni problem ili sitnije razmirice, osmislite dan udvoje, ispunjen omiljenim aktivnostima. Bićete okrenuti društvenom životu. Najradije ćete boraviti među gomilom ljudi.

Škorpija


Ljudi će se pred vama lako otvarati i otkrivati svoje emocije i probleme. Vaši savjeti će im biti od pomoći, ali pazite da se previše ne unesete i izgubite objektivnost. Izbjegavajte nepotrebne troškove. Provjerite jeste li platili sve račune i podmirili dugovanja.

Strijelac


Vaša zanimanja i interesi biće brojni i raznoliki. Pristupačnost i pokretljivost biće neke od odlika kojima ćete dobijati simpatije okoline. Mnogo vremena provodićete u pokretu, u autu ili šetnji. Živjećete punim plućima, uživaćete u zabavama i društvu pripadnika suprotnog pola. Nije isključeno ni poznanstvo.

Jarac


Iako znate da neke životne odluke trebate donijeti, ipak ćete oklijevati. Skupite hrabrost i riješite se osoba koje vas iscrpljuju i iskorištavaju. Bićete dekoncentrisani, puni briga i tjeskobe. Vodite više računa i o dokumentima, novčaniku i telefonu, ali i tome šta kome govorite. Pokušajte živjeti što mirnije.

Vodolija


Ne precjenjujte svoje mogućnosti, kao ni vrijeme koje imate na raspolaganju. Nećete pogriješiti ako odlučite da dan posvetite aktivnostima koje vas raduju. Dopustite sebi malo luksuza i nečeg što će vas zaista opustiti. U ljubavi vam se savjetuje oprez. Pričekajte na razvoj događaja, kako ne biste preuranjenom reakcijom pogoršali izglede.

Ribe


Suzdržite se akcije i bitnih odluka, jer se stvari neće odvijati kako ste željeli. Nemojte silom rješavati probleme. Društvo prijatelja lako bi vas moglo odvući od neodgodivih obaveza pa će vam ostati premalo vremena za njihovo završavanje. Ne mislite na ljubavne ili poslovne probleme. Fokusirajte se na ono što vam dobro ide.