U stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila kod Šipova poginuli su Lazar K. (21) i Nikolina P.(21) iz Šipova, dok je Mladen M. (27) povrijeđen i prevezen na UKC Srpske.

Do nezgode je došlo kada se ovo troje mladih ljudi vraćalo sa svadbe iz Šipova. Tragedija se dogodila u mjestu Sokolac, vjerovatno na putu za Baraće gdje je nastradala djevojka držala kafanu, piše Srpskainfo.

Izvori pričaju da je upravo ona upravljala “audijem” koji je bio vlasništvo povrijeđenog Mladena M., koji se nalazio na mjestu suvozača. Auto je kupio prije dvadesetak dana u Sloveniji.

“Nakon nezgode, pronašli su ih drugovi koji su automobilima išli za njima. Nastradali Lazar se nalazio na zadnjem sjedištu. Čim je “audi” prvi put udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila i nije mu bilo spasa”, navodi izvor.

Ostalih dvoje putnika je nastavilo da se velikom brzinom prevrću u vozilu, da bi na kraju završili u njivi. Djevojka je od siline udara ispala kroz zadnje staklo “audija” dok je Mladen M. ostao živ verovatno zbog toga što je jedini bio vezan sigurnosnim pojasem.

“Kada su ga izvukli stao je na noge, ali je bio izbezumljen. Nalazi se na UKC RS i vjerovatno će uskoro na kućno liječenje”, priča sagovornik Srpskainfo upućen do detalja u ovu tragediju.

Sahrana momka i devojke biće nakon završene obdukcije. Automobil je uništen do te mjere da je iz njega ispao motor.

Uzrok nezgode se još ispituje.