Braća Milašin Đ. (63), Dejan Đ. (65) i Dušan Đ. (45) iz Ćićevca uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu i ženi K. J. (51), iz Jagodine, zadali više udaraca po glavi i tijelu drvenom motkom.
Od posljedica povreda nesrećna žena je preminula u kruševačkoj Opštoj bolnici, a mještani Ćićevca ne kriju da su zbog ovog događaja ostali u šoku.

Komšije iz ulice u kojoj se dogodilo ubistvo navode da su za zločin saznali jutros kada im je policija kucala na vrata.

-U pitanju su tri brata, a ta žena je povremeno živjela kod njih. Znam da je dolazila i odlazila, a kako živim blizu njih, baš juče sam je vidjela kako pere sudove u dvorištu. Od Uskrsa je tu kod njih, a kako znam ona je sa Milašinom u nekoj vrsti veze, navodi komšinica ove porodice.

Kako dodaje, braća su bila korektna kao komšije, ali međusobno su znali da podignu ruke jedni na druge.

-Sva trojica su nadničili, skupljali su novac da mogu zimi da prežive. Prema nama, kao komšijama, su bili divni. Dule je nadničio po selu, kosio nam je travu, cijepao drva za zimu. Znam da je i Milašin radio kod popa, održavao mu je voće, baštu. Međusobno su znali da se potuku, ali prema nama su bili i više nego korektni, kaže ova žena.

Prema riječima prvih susjeda, upravo je Milašin otrčao kod komšija da zove Hitnu pomoć.

-Došao je i kukao kako njegovoj partnerki nije dobro, zvali smo Hitnu. Međutim, kada su došli vidjeli su da je u nesvijesti, ali da je živa. Na glavi je imala više povreda od udaraca drvenim trupcem, pa je po dolasku u bolnicu preminula od posljedica, kaže jedan stariji muškarac.

Podsjetimo, osumnjičenima je, nakon hapšenja, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, prenosi Blic.