Iz Platonove ulice poručuju navijačima da uz sezonsku kartu budu vjetar u leđa ekipi koja ove sezone ima najviše ambicije, a da kupovinom članske karte postanu dio Borčeve fudbalske porodice.

-Cijena sezonskih karata prilagođena je sektorima po tribinama, a tu su i popusti za naše veterane (65+), te ratne vojne invalide i djecu do 14 godina. Uz sezonsku kartu naši navijači mogu da prate sve utakmice FK Borac na Gradskom stadionu. Novina su članske karte koje su puštene u prodaju. Želja nam je da FK Borac ima što više članova, a uz člansku kartu naše navijače tokom sezone čekaju raznorazne pogodnosti. Na ovaj način želimo da ujedinimo Borčevu porodicu i da na djelu pokažemo da je Banjaluka crveno plavi grad. Pozivamo sve pristalice FK Borac da se učlane i da, svi zajedno, koračamo ka novim uspjesima, ističu iz marketing službe FK Borac, prenosi mondo.ba.

Navijače, kažu iz marketing službe Borca, čeka još dobrih vijesti.

-Ideja koja je godinama bila na stolu konačno je sprovedena u djelo, pa tako uskoro otvaramo prvi zvanični klupski šop u samom centru grada. U klupskom šopu sve naše pristalice moći će da kupe raznorazne rekvizite sa motivima FK Borac. Takođe, napominjemo i da je klupski sajt (www.fkborac.net) redizajniran, te da će, uskoro, putem sajta navijači moći da kupuju ulaznice, ali i stvari iz klupskog šopa. Želimo da probudimo čitav grad i da, svi zajedno, vodimo FK Borac naprijed u svim segmentima, navedeno je iz marketing službe FK Borac.

Kada je riječ o članskim kartama, cijena osnovne iznosi 20 KM, dok su dječija (do 14 godina) i veteranska 15 KM.

Što se tiče sezonskih karata, za sektore A i D moraće da se izdvoji 120 KM (sa članskom kartom 80). Ulaznica za sektore B i C na istoj tribini košta 200 KM (sa članskom 160), dok je za istočnu tribinu cijena sezonske ulaznice 60 KM.

Takođe, cijena sezonskih ulaznica za veterane je 50 posto jeftinija od standardnih cijena.