Banjalučki odbornici treći put su prekinuli sjednicu Skupštine grada zbog kvoruma i zbog toga najviše ispaštaju Banjalučani koji neće imati ni besplatne karte za javni prevoz za porodice sa četvoro ili više djece, učeničke stipendije i sve ono što je ova gradska administracija dala besplatno ili po povlašetenim cijenama.

A nezadovoljstvo radom banjalulčkih odbornika iskazala je i Adriana Basara, dugogodišnja novinarka i volonter mnogobrojnih udruženja, od kojih je jedno i Udruženje 4+.

– Draga gospodo i gospođe odbornici u Skupštini Grada Banjaluka, nadam se da ste samozadovoljni svojim neradom i nebrigom o onima koje predstavljate i koji su vas birali, jer isti ti zasigurno nisu zadovoljni – napisala je ona na Fejsbuku.

Adriana, koja je i sama majka četvoro djece, upitala je odbornike da li ih bole suze majki čija djeca putuju iz Aginog sela, Stričića, Bronzanog Majdana u Banjaluku i koja nemaju 100 KM da kupe mjesečnu kartu.

– Pa još ako imaju u porodici tri srednjoškolca, to je 300KM mjesečno. Znam, boli vas da ne kažem šta. I da, znam, “ko vam je kriv što rađate toliko djece kad nemate para da ih izdržavate”. Možda bismo i imali kada biste vi radili za ono što šte plaćeni, a ne bivali i preplaćeni za ništa. Koliko vam je porastao ego, što ste čekali zadnji dan pred početak školske godine da pokažete kako ste moćni? Evo, ja vam se iskreno divim. Svima. I jednima, i drugima i trećima. Uopšte među vama nema razlike – poručila je Basara banjalučkim odbornicima.