Uzbudljivo i zanimljivo, ali na kraju poraz Novaka Đokovića. U finale egzibicionog turnira Six Kings Slam u Rijadu plasirao se Janik Siner.

Italijan je dobio prvi set, Đoković je uspio da slavi u drugom, ali je u odlučujućem trećem opet uspješniji bio Siner 6:2, 6:7 (0:7), 6:4.

– Bila je sjajna atmosfera, naelektrisana, kako na terenu tako i u publici. Od početka meča sam zaostajao, borio sam se na svoj način, uspio sam da uzvratim, ali na moju žalost bio je mnogo dobar, bolje je igrao, imao sam sreće da dobijem drugi set. Imao sam neke šanse i u trećem setu, ali sve u svemu bilo je bučno na tribinama, zabavno. Bilo je zaista uživanje igrati ovdje, baš kao i u decembru prošle godine protiv Alkarasa, ponovo je bila sjajna atmosfera. Zahvaljujem se i publici na podršci – rekao je Novak Đoković poslije poraza.

Na pitanje kako je video danas Janika Sinera, odgovorio je:

– Bolje nego sebe. Jednostavno rečeno, igrao je na veoma visokom nivou, nije bez razloga broj jedan na svetu. Pokušao sam da se borim, da se vratim, što sam i činio, bio sam blizu, ali je bio bolji u odlučujućim momentima – dodao je Nole.