Draško Stanivuković, ostaje još četiri godine na čelu Banjaluke, a njegov pobjednički ples s Trga Krajine,  iz srca krajiške ljepotice proširio se društvenim mrežama. Mnogi mladom političaru zamjeraju što slavi uz “hrvatsku pjesmu”.

Stanivuković je nakon što je proglasio pobjedu u trci za gradonačelnika Banjaluke sa svojim simpatizerima i građanima zaplesao i zapjevao na glavnom trgu u gradu uz pjesmu “Svijet voli pobjednike”, hrvatske grupe “Kolonija”.

Rasplesani stari-novi gradonačelnik ipak je izazvao reakcije širom regiona. Pljušte i one pozitivne, ali i negativne, uvredljive i hvalospjevne.

“Bravo Draško. Čestitke iskrene iz Zagreba, neka pati koga smeta” “Bravo, mladi čovječe! Banjaluka blista”, “Dvorske lude, a ne političari”, “Dok sirotinja bježi iz BiH oni se vesele.” “Bez spomenika i parkova dosta je više. Plate i penzije šalji iz budžeta. Hljeba, hljeba a ne betona koji se ne jede.” “Lijepo je vidjeti mladog čovjeka da se bori za svoj grad i svoj narod. Svi nek urade koliko si ti i biće nam super” “Gospodin čovjek to je mnogo puta dokazao…ne mota se po glibu i šatorima kao pojedinci”. “Po čemu je pjesma hrvatska? To je pjesma grupe Colonia. Isto kao kad bi rekli za neku pjesmu Beatlesa engleska pjesma ili Elvisovu američka pjesma.”

Bilo je i onih koji su negodovali zato što je Stanivuković za slavlje odabrao pjesmu hrvatske pjevačice, kao i onih koji su smatrali da nije primjereno slavlje nakon tragičnih događaja na području pet opština u FBiH, gdje nakon poplava ima i stradalih.

Pjesmu “Svijet voli pobjednike” Stanivuković je koristio i tokom predizborne kampanje.