U Brezičanima su u proteklom periodu urađeni značajni infrastrukturni radovi, s ciljem da mještani ovog naselja imaju bolje uslove za život, rečeno je večeras na predizbornoj tribini SNSD-a.

“Sve što budem radio, radim za svoje selo i mještane. Ove sedmice imali smo velike akcije asfaltiranja našeg centra u Brezičanima i ostalih puteva, radili smo rasvjetu na mnogim putnim pravcima, a ostalo nam je da završimo još neke poslove”, rekao je Nemanja Milanović, kandidat za odbornika iz Brezičana.

Kandidat za odbornika Žarko Tubin rekao je da je SNSD i u proteklom periodu imao podršku mještana ovog naselja.

“Uradili smo značajne infrastrukturne radove koji su poboljšali uslove života mještana. U narednom periodu planiramo raditi u smislu unapređenja kako poljoprivrede, tako i ostalih segmenata društvenog života”, istakao je Tubin.

Nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Prijedora Goran Velaula rekao je da su Brezičani prigradsko naselje koje je bitno za grad Prijedor, sa istorijskog aspekta i kulturnog života. SNSD je uložio dosta u Brezičane, a to namjerava i ubuduće, poručio je Velaula.

Na tribini su predstavljeni i ostali kandidati za odbornike te kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, Slobodan Javor.