Na predizbornom skupu DEMOS-a u Lazarevu, kandidat Damir Jovanić nije samo pokazao političku snagu, već i nesvakidašnji muzički talenat.

U prepunoj sali, Damir je na oduševljenje prisutnih pustio glas i izveo jedan od najvećih hitova Halida Bešlića „Romanija“.

Njegova energija i emocija na sceni nisu ostavile ravnodušnima nikoga u sali. Svi prisutni su komentarisali da bi mu na izvedbi pjesme pozavidjeli ne samo političari, nego i profesionalni muzičari. Damir je inače osoba koja na svim skupovima zadužena za odličnu atmosferu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ДЕМОС Бањалука (@go_demos.banjaluka)

Ova spontana izvedba je samo dodatno potvrdila da je Damir kandidat koji ima mnogo više od političkog znanja – on je neko ko povezuje ljude i razveseljava srca. Kao što su mnogi u publici komentarisali, Damir je pokazao da se odlično snalazi i u pjevačkim vodama, a da o njegovim ljudskim karakterestikama ne treba ni raspravljati.

Uz ovakve talente, možemo se pitati – da li naša stranka ima najboljeg kandidata, ne samo u politici, nego i u pjevanju? Ponosni smo što je Damir dio našeg tima! Damir je kandidat DEMOS za Skupštinu grada Banjaluka.