-Kad u tvom Gacku krava muče, meni telefon zvoni, pojasnila je onomad zlopaćenje na svom krvavom poslu sramota našeg društva i simbol propasti moralnih i životnih vrijednosti O.S. na sjednici Narodne Skupštine Republike Srpske.

A potpisnik ovih redova bi na to dodao: Kad se mačka prisloni uz banderu u banajlučkom Osnovnom sudu nestane struje, a presuđeni pedofili nagrnu kroz prozor.

Simbol je to vjerovatno naše totalne propasti, jer je gotovo nevjerovatna činjenica dok mi na televiziji svakodnevno pričamo o optičkim i bakarnim provodnicima, bežičnoj transmisiji 4K video slike, da kada nestane struje u nekoj ulici u Banjaluci te institucije prestanu sa radom, a baki koja je sa Manjače došla u grad da traži nekakav papir Bog zna zašto se neljubazno zahvale i zamole da dođe idući dan jer u Sudu struje nema.

Savremena tehnologija je otišla milenijumima daleko ispred Osnovnog suda (valjda sa presuđenim pedofilom koji im je pobjegao kroz prozor i nikad ga nisu priveli) da je izmislila, pazite kadije sada – AGREGAT.

To vam je jedan uređaj koji imalo ozbiljna institucija (što vi naravno niste) MORA DA IMA, i koji će u slučaju nestanka električne energije kao juče spriječiti bespotrebno maltretiranje, iako ubijenih građana.

Živjela demokratija!
Živjele nedodirive kadije!

Sramite se!