Banjaluka se sprema za još jedan veličanstven događaj – spektakularno otvaranje vidikovca na Banj brdu, koje će se održati u petak u 19 časova.

Ovaj vidikovac već s pravom nosi titulu “dragulja grada na Vrbasu”.

Smješten na jednom od najljepših uzvišenja u gradu, vidikovac pruža veličanstven pogled na Banjaluku, ostavljajući svakog posjetioca bez daha.

Gradonačelnik Draško Stanivuković danas je pokazao kako sve izgleda i ponosno predstavio ovaj projekat, koji nije samo fizička građevina, već simbol napretka i vizije oživljene zahvaljujući njegovom neumornom radu i predanom timu.

Ovaj prostor će ne samo okupljati građane, već i privući brojne turiste iz svih krajeva svijeta.

https://www.instagram.com/reel/C_N4hOmN0iB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Vidikovac na Banj brdu nije samo obična turistička lokacija – to je novi biser u kruni Banjaluke, koji će se dugo pamtiti kao simbol uspjeha i ponosa.

Kako se približava petak, Banjaluka se može pohvaliti još jednim razlogom za ponos – nezaboravnim pogledom na svjetla Banjaluke.

Ovo mjesto obećava da će postati neizostavna tačka za sve posjetioce, pružajući im priliku da uživaju u veličanstvenim trenucima i stvaraju neprocjenjive uspomene.

Grad bogate istorije, kulture i prirodnih ljepota sada ima još jedan sjajni dragulj u svojoj riznici – mjesto koje odiše ljepotom i snagom prirode.