Nikola Cumbo (38) iz Šipova podlegao je usljed povreda u UKC RS nakon što je sebi pucao u glavu. Prije pokušaja samoubistva on je u automobilu ubio nevjenčanu suprugu Anđelku M. (38).

Mještane Šipov potresao je stravičan zločina koji se jutros dogodio kada je u putničkom automobilu ubijena žena, a osumnjičeni za ovaj zločin je potom pokušao i počiniti samoubistvo.

Građani mjesta u kojem se dogodio zločin s kojima je razgovarala ekipa N1 televizije su u šoku. Jedna sugrađanka je ispričala da je poznavala i žrtvu i počinioca.

– Sistem je zakazao. Strašno. Nosim porodici tablete, koliko se može smiriti. Dečko zarađivao dobro, radio po Hrvatskoj. Šta se tu desilo ne znam kao ni šta je bilo u četiri zida – kazala je ona.

Na pitanje da li je bilo naznaka da bi se ovo moglo dogoditi ona je odgovorila.

– Lično i odgovorno tvrdim da nije – navela je.

Podsjećamo, ubijena žena Anđelka M. nedavno je napustila nevjenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao prije posla te je ubio u automobilu u blizini svoje kuće.

Žena je na mjestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen u teškom stanju, bez svijesti i sa prostrelnom ranom na glavi. On je nakon operacije na UKC Republike Srpske podlegao usljed povreda koje je zadobio pucajući sebi u glavu.

Zločin se dogodio juče u 7.45 časova u Karađorđevoj ulici.

Inače, policija je protiv Cumbe u dva navrata podnosila izvještaje tužilaštvo zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

U oba navrata se radilo o napadima na suprugu koja ga je, prema nezvaničnim informacijama, ostavila prije tri mjeseca.

Iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.