Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su u Toršavnu od KI Klaksvika rezultatom 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Revanš se igra ovog četvrtka od 21.00 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci, a iz kluba su obavijestili javnost da su ulaznice za ovaj meč puštene u prodaju po sljedećim cijenama:

Zapadna tribina, sektori A i D: 30 KM

Zapadna tribina, sektori B i C: 40 KM

Istočna tribina: 20 KM

Ulaznice se mogu kupiti u zvaničnoj klupskoj prodavnici na platou kod Narodnog pozorišta Republike Srpske (radno vrijeme od 13.00 do 20.00 časova) te biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona (radno vrijeme od 10.00 do 17.00 časova).

Bolji iz ovog dvomeča će u plej-ofu za Ligu Evrope ukrstiti koplja sa poraženim timom iz dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem se sastaju Mitjiland i Ferencvaroš (prvi meč 2:0 za Dance).

Poraženi će se preseliti u plej-of Konferencijske lige, gdje ga čeka pobjednik dvomeča trećeg kola ovog takmičenja između HJK Helsinkija i Dečića (prvi meč 1:0 za finski tim), koji je takođe igra u četvrtak od 21.00 čas, prenosi RTRS.