Ovan


Vaše odluke i potezi imaće čvrsto uporište. Dogovori će se brzo postizati, a ugovori zaključivati bez suvišnog nadmudrivanja. Uspjeh će polučiti i zaposleni na rukovodećem položaju. Samci, privući će vas pronicljiva osoba s kojom ćete uživati u dugim razgovorima, a iz kojih će sve više biti primjetna obostrana simpatija.

Bik


Planete nagovještavaju pojačanu radnu aktivnost. Zaposleni će produžiti radno vrijeme, domaćice imati pune ruke posla, a nezaposlenima se pruža prilika za nove prihode. Neke među vama iscrpljuje neraščišćena situacija s bliskom osobom. Potrudite se da joj objasnite šta osjećate i uvjerite je da vam je stalo do nje.

Blizanci


Uticaj Mjeseca poziva vas na zabavu, uljepšavanje, kupovinu odjeće i donošenje važnih odluka. Željene promjene neće se dogoditi preko noći, ali ste na najboljem putu da ih ostvarite. Intuicija i sposobnost unutrašnjeg uvida u situacije vodiće vas do kvalitetnih rezultata i zavidnih poslovnih postignuća.

Rak


Prilagođavanje novim uslovima svakodnevnog života biće zamorno, ali moraćete se suočiti sa zahtjevima koji će vam se nametati. Ukoliko želite da izbjegnete izloženost stresu i osjećate se bolje, povucite se u samoću. Ako vam to mogućnosti dopuštaju, otputujte negdje ili barem češće ugađajte sebi stvarima koje vas vesele.

Lav


Prijatelji i mreža društvenih poznanstava biće poluga vašeg napredovanja i uspjeha. Oni kojima ste nekada pomogli, uzvratiće vam uslugu. Zaposleni će raditi do kasnih noćnih sati, jer će neki rokovi biti pomjereni. Ako planirate večernji izlazak, dobro ćete se zabaviti. Na pomolu je flert ili razgovor s bivšom simpatijom.

Djevica


Vodite više računa o poslovnim obavezama. Biće nužna bolja organizacija vremena i aktivnosti, ako ne želite dovesti u pitanje završavanje projekta. Nastojte po svaku cijenu izbjeći svađe s onima koji se nalaze u jednakom ili mnogo boljem položaju od vašeg. Ne prigovarajte partneru za nepotrebne sitnice.

Vaga


Nećete pogriješiti ako predate molbu za zaposlenje, javite se na konkurs ili iskoristite svoj šarm u nekoj situaciji. Bićete otvoreniji za eksperimente, što uključuje i češći kontakt s inostranstvom, širenje duhovnih spoznaja i nadogradnje znanja. Ako patite zbog neuzvraćenih emocija, primijetićete pozitivnu promjenu u simpatijinom ponašanju.

Škorpija


Osjećaćete da ste na prekretnici i razmišljati o prekidu jednog odnosa, promjeni posla ili finansijskom osamostaljenju. Nasljedstvo, posuđeni novac ili zajam naći će se u centru vaše pažnje. Na tom ćete planu donijeti važnu odluku ili nešto riješiti sebi u korist. Postići ćete dogovor s osobom koja vam nešto duguje.

Strijelac


Svojim postupcima i jasnim izražavanjem stavova ćete podizati prašinu. Štogod da uradite i kakve god rezultate da postignete, u vama će tinjati osjećaj da ste mogli još bolje. Sklonost savršenstvu podsticaće vas na stalnu akciju pa će vas ljutiti sitne, uobičajene greške i propusti.

Jarac


Mnogi od vas će se ovih dana zaljubiti, zavesti nekoga ili uživati u nesebičnoj partnerovoj pažnji. Na poslu bi vas neko mogao pokušati spriječiti u ostvarivanju cilja ili vam uskratiti ono što vam pripada. Ako imate zdravstvenih tegoba, dan je odličan za odlazak doktoru ili ugovaranje termina za preglede. Ne zaboravite ni na stomatologa!

Vodolija


Ostvarićete planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Odredićete nove životne prioritete. Nadogradite svoje znanje kroz kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u vašem daljem radu. U ljubavi vas očekuju jako ugodne promjene.

Ribe


Izbjegnite žučne rasprave i partneru smireno objasnite šta želite. Ne dopustite da vas privremena rastresenost izbaci iz kolosijeka. Ne gnjavite ukućane pretjeranim zahtjevima. Zadržite korak sa zbivanjima i budite preduzetniji. Mislite na sebe i svoje zdravlje – osnažite tijelo, jedite više svježeg voća i uzimajte vitaminske preparate.