Ovan


Planete upućuju na komunikativni nered u međuljudskim odnosima. Članovi porodice trebaće vas u najnezgodnijem trenutku pa ćete im teško moći objasniti da ste u gužvi. Ne zanemarujte značaj odmora i opuštanja. Ne izlazite iz kuće bez zdravog i kaloričnog doručka, jer će vam trebati energije za ovaj prilično zahtjevan poslovni dan.

Bik


Previše ste zaposleni i ne nalazite vremena za druženje i za ljubav, a to šteti vašoj vezi. Dan je odličan za razgovore s partnerom pa započnite razgovor kojim ćete razjasniti dileme koje su vas mučile. Preuzećete na sebe porodične dužnosti, a vidljivo je i vaše povećano žrtvovanje za djecu, rođake i ukućane.

Blizanci


Raspoloženi ste za izlaske i druženja. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljaćete ili barem sanjariti o avanturi s osobom koju kratko poznajete. Šefovi će se u velikoj mjeri oslanjati na vas, možda vas i opteretiti poslom, ali sve ćete uspjeti obaviti na vrijeme.

Rak


Trebaće vam vremena da sve dovedete u red, ali idite za svojim ciljem koji nije daleko. Na svom putu osjećaćete manje krize, ali one će biti tu samo da bi vas ojačale. Porodična zbivanja i obaveze pridonijeće vašem nezadovoljstvu, ali prema večernjim satima pritisci će popuštati pa će među ukućanima biti više mira.

Lav


Poslovne aktivnosti mogle bi zahtijevati više kretanja, češće promjene mjesta boravka ili kvalitetan nivo pismenosti, odnosno komunikativnosti. Neki među vama odlučiće se za kraću edukaciju kojom će steći znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla. Popodne biste mogli osjetiti izraženiji pad energije.

Djevica


Uspješno ćete riješiti neka finansijska pitanja, a računajte i na povećane prihode. Ako planirate kupovinu vrijednih stvari, krenite u akciju, jer ćete naći baš ono što tražite. Na ljubavnom planu izlagaćete se riziku. Mogli biste završiti u zagrljaju osobe koja nije spremna na ozbiljnu vezu. O svemu prvo dobro razmislite.

Vaga


Pratiće vas srećne okolnosti, a vaša narasla inicijativa omogućiće vam da ostvarite planirane poslove. Neiscrpna kreativna energija, uz dozu praktičnosti, može unaprijediti vašu sadašnju poslovnu situaciju. Daćete mudar savjet prijateljskoj osobi koja ima porodičnih ili nekih drugih problema.

Škorpija


Činiće vam se da su vam ljubavne lađe potonule, iako bez razloga. Nedostajaće vam elana, posebno ako je vaša veza na prekretnici. Ne donosite odluke i suzdržite se od komentara. Zauzdajte potrebu da držite sve pod kontrolom. Neka vas ne nervira činjenica da ne možete uticati na tok zbivanja.

Strijelac


Bićete podrška partneru i istovremeno u njemu dobijati željeni oslonac. Rezimiraćete prošle događaje i s novim optimizmom gledati na budućnost. Trenutke samoće ispunićete dubljim razmišljanjima. Više pažnje posvetite zdravlju, a bavljenje sportom pomoći će da lakše eliminišete loše navike.

Jarac


Ne tražite u poslu utjehu od teškoća koje vas muče. Suočite se s posljedicama nedavnih postupaka, štogod to bilo. Posvetite više pažnje starijem rođaku kojem možda treba vaša pomoć. Slobodnima se ne preporučuju rizični potezi. Ostanite na udaljenosti, čekajte potez druge strane i biće vam jasnije šta trebate učiniti.

Vodolija


Planete vam omogućuju da uživate u čarima veze, flerta ili noćnog života. Okolnosti će vam pomoći da se izvučete iz loše veze te uživate u spoznaji da ste drugima poželjni. Ipak, mislite na budućnost i ne podliježite šarmu pojedinaca površnih osjećanja. Dan je pogodan i za putovanja ili komuniciranje s inostranstvom.

Ribe


Ukoliko osjetite malaksalost, nemojte previše brinuti. Mali predah biće potpuno dovoljan da se vaš organizam opet vrati u normalu. Prionite na ostvarivanje onoga što vam je zaista važno i ne bavite se sporednim stvarima. Mogli biste razmišljati o nekom poslu sa strane s kojim biste pokrpili finansijske rupe.