Ovan


Bićete razdražljivi zbog čega ćete biti teški okolini, kao i oni vama. Izbjegavajte rasprave, čak iako se budete osjećali izazvani. Emocionalni odnosi biće vam sve teži. Pojačaće se napetost s partnerom, ali vam neće biti do razgovora i traženja rješenja. Ako su u toku razgovori za posao, ne očekujte više od onoga što možete dobiti.

Bik


Naporan radni tempo i strah od grešaka držaće vas u stanju stresa. Mogli biste dobiti veća zaduženja, ali vas neće veseliti, jer ste ionako preopterećeni. Više ćete brinuti o ishrani, izgledu i načinu života. Pravi je trenutak za odlazak na dijetu, bavljenje opuštajućim aktivnostima i posjetu frizeru ili kozmetičaru.

Blizanci


Iza sebe ćete ostaviti prošlost i nastojati zaboraviti loše uspomene. Osjećaćete da imate dovoljno snage za nove početke. Poslovna putovanja, pregovori i komunikacije odvijaće se bez problema. Hrabrije ćete iskazati ljubav osobi koju tajno simpatišete, ali druga strana bi vas mogla preduhitriti i pozvati vas na kafu.

Rak


Nepromišljenom primjedbom i tvrdoglavim ponašanjem mogli biste se zamjeriti nadređenima. Pokušajte izbjeći pretjerano isticanje svojih ideja. Mogli biste prekinuti prijateljstvo ili ćete zaključiti da simpatija ne zavređuje da se oko nje toliko trudite. Ipak, već sutra bićete raspoloženiji i nastojati popraviti ono što ste uprskali.

Lav


Bićete spretni i pronicljivi. S lakoćom ćete otkrivati greške projekata u kojima učestvujete pa će šefovi veći dio posla dati vama da ga obavljate. Ljubavni život daje vam razloga za osjećaj sreće i zadovoljstva. Zajedničko putovanje ili razgovor o temama, koje vas oboje zanimaju, povezaće vas s partnerom.

Djevica


Danas biste mogli naletjeti na neku prepreku koja će vas poprilično usporiti ili možda usmjeriti na sasvim drugi put. Ako se nešto neobično dogodi, pokušajte izvući najbolje što možete iz toga prilagođavajući se usput. Nemojte se obeshrabriti čak i ako morate napraviti korak unazad. Razmišljajte o ovoj prepreci kao prilici za poboljšanje svojih planova. Ojačavanje tijela i uma povećaće vašu šansu za uspjeh.

Vaga


Bićete u pokretu i puni motivacije da neke mrske obaveze privedete kraju. Ipak, lično zadovoljstvo malo će vam značiti ako vam ne pođe za rukom da usrećite voljene. Izvjesna su i putovanja, odlazak na stručni skup ili seminar. Ukoliko partner isplanira dan prepun aktivnosti, pronađite način kako biste se mirnim putem izborili za svoje želje.

Škorpija


Danas niste raspoloženi za razgovor o svojim osjećanjima. Ipak, vaša želja za privatnošću ne uključuje bliskog prijatelja ili partnera, jer jednostavno žudite da podijelite svoje prave emocije kako biste izašli iz usamljenosti koju osjećate. Zapamtite da se zidovi između vas i drugih stvaraju obostranim pristankom pa vi srušite prvi kamen otvarajući svoje srce kako biste u njega primili one s kojima želite dijeliti svoj život.

Strijelac


Nemojte samo razmišljati o planovima i mogućnostima, počnite koristiti prilike za lični razvoj. Poslovni život obilježiće povoljan uticaj Mjeseca pa neće biti zastoja i stresa, a u ljubavi će vam naglo krenuti nabolje. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, osjetićete strast i ispunjenje. Samci, više izlazite i prepustite se romantici.

Jarac


Smognite snage i oslobodite se pritisaka kojima ste izloženi u posljednje vrijeme. Shvatićete da nekim situacijama ili pojedincima pristupate na pogrešan način ili im pridajete nezasluženi značaj. Ne trudite se da po svaku cijenu uradite ono što se očekuje od vas, naročito ako to iziskuje dodatni napor.

Vodolija


Zahvaljujući dobrom djelovanju Mjeseca na vaš znak, poboljšavaće vam se ugled u društvu, a idućih dana moguće je napredovanje na poslu. Sve vam ide od ruke pa ćete se odlično snalaziti u nepredviđenim obratima i svemu što život čini uzbudljivim. Izbjegavaćete predvidivost i ljubavnom odnosu podariti više uzbuđenja.

Ribe


Nemojte se previše opterećivati. Prilagođavajte se situacijama i nastojte biti realni u analizi svojih mogućnosti. Između obaveza koje ste preuzeli teško vam je odrediti prioritete, jer biste sve željeli obaviti u što kraćem roku. Pokušajte se što bolje organizovati, ali i naći što više slobodnog vremena koje ćete posvetiti sebi.