Ovan


Ukoliko želite da vas najbliži shvate ozbiljno, ne pretjerujte u izljevima emocija. Ovo se posebno odnosi na situaciju u kojoj pokušavate nešto raščistiti s članovima porodice. Najbolje ćete se osjećati predveče, kad odradite kućne poslove. Važan ljubavni događaj očekuje one koji su nedavno prekinuli vezu. Moguć je nov početak.

Bik


Stvoriće se okolnost ili situacija koja će vam omogućiti da sredite ljubavnu situaciju. Nemojte bježati od toga, ne izgovarajte se obavezama nego riješite ono što odgađate. Samci, privući će vas osoba koju ćete upoznati u društvu. Reagovaće na vaše poglede pa krenite u akciju.

Blizanci


Neće vam se svidjeti situacija kod kuće ili komunikacija s ukućanima. Izbjegnite porodične rasprave, jer niste objektivni i nećete se znati ispravno postaviti. U ljubavi uživate partnerovu podršku pa ga nemojte obeshrabrivati prevrtljivim reakcijama. Pripazite na zdravlje, posebno ako mnogo radite i umorni ste.

Rak


Bićete odlično raspoloženi. Razlog tome može biti ugodan preokret u ljubavnom životu ili pojava nove simpatije koju biste mogli upoznati preko prijatelja. Planete vam obećavaju dobru zabavu pa se odazovite pozivu na izlazak. Ako ste roditelj, bavite se djecom, jer će vas to opustiti. Nemojte toliko misliti na posao.

Lav


Prije nego posegnete za novčanikom, razmislite treba li vam to što kupujete. Bolje je odustati nego se nervirati zbog dugova. Na ljubavnom i društvenom planu mogući su lijepi događaji. Neočekivani susret popraviće vam raspoloženje, a nije isključeno da će ugodno druženje završiti u romantičnom tonu.

Djevica


Odlično ćete se zabavljati. Kod slobodnih će se probuditi nemir i očekivanja koja će ih neminovno odvesti u susret avanturama. Vezani će nadoknaditi propušteno. Dobrom organizacijom vremena i aktivnosti, moći ćete se posvetiti i hobijima. Bašta ili vikendica biće mjesta na kojima ćete se uz rad i opuštati.

Vaga


Ako vam partner prigovara da ste ga u posljednje vrijeme zapostavili, pokušajte to ispraviti. Smislite nešto nesvakidašnje što će ga razveseliti, ali i uvjeriti u vaša osjećanja. U međuljudskim odnosima moguće su razmirice pa zadržite samokontrolu u kriznim situacijama. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama.

Škorpija


Ukoliko želite da preuredite stambeni prostor, pružite nekome ruku pomirenja ili s ukućanima porazgovarate o osjetljivim temama, pokušajte to uraditi danas. Imaćete sluha i diplomatskog takta. Pomanjkanje zbivanja omogućiće vam da pronađete više vremena i strpljenja za ljude i aktivnosti koje tokom radne sedmice zanemarujete.

Strijelac


Neki ljudi vam nisu skloni i umjesto da mirno pređete preko toga, nerviraćete se tražeći razlog. Ako je riječ o pojedincima koji vam nisu bitni u životu, najbolje je da ih ignorišete. Budite odlučni u ljubavnim pitanjima ukoliko ne želite da odnos krene u pravcu koji vas neće zadovoljavati. Ne zamarajte se poslovnim brigama.

Jarac


Postići ćete uspjeh u svemu što započnete. Imaćete snage da se suočite s otežavajućim porodičnim okolnostima i razjasnite situaciju do kraja. Pokušajte uživati u malim svakodnevnim ritualima i vratite se aktivnostima koje vas čine srećnima. Godiće vam šetnja gradom, večernji izlazak ili razgovor udvoje u ugodnom ambijentu.

Vodolija


Bićete vrlo prijemčivi na uticaje iz bliske okoline. Intuitivno i nepogrešivo, osjećaćete potrebe i želje drugih, što će razveseliti vašeg partnera s kojim ćete se razumjeti bez mnogo riječi. Odlazak frizeru, uređivanje i dotjerivanje danas bi bili i više nego poželjni, jer je dan odličan za promjenu imidža.

Ribe


Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete pokvariti sebi raspoloženje. Ukoliko osjetite psihički umor, koristiće vam nekoliko sati popodnevnog spavanja. Neka vaše današnje aktivnosti budu smirene, a vi prikupljajte energiju. Pripazite na grlo, izbjegavajte gazirana pića.