Ovan


Nalet adrenalina mogao bi vas ometati u razumijevanju svega što vam drugi imaju za reći. Zapeli ste na ostvarivanju nečega što je važno samo vama pa očekujete podršku svih oko vas. Prije nego ostvarite uspješnu komunikaciju, trebalo bi da spustite lopticu i smirite se inače ništa od pametnog razgovora. Duboko udahnite i poslušajte malo i druge.

Bik


Vi biste se danas najradije pokrili prekrivačem preko glave i ovaj dan posvetili samo sebi i razmišljanju o prošlosti. Znate i sami koliko je teško pronaći vremena za sebe pa će vam to biti teško i danas. Nemojte dozvoliti nostalgiji preuzimanje kontrole nad vama. Uzrok takvih osjećanja je nemogućnost trenutnog ostvarenja nekih vaših želja pa bi vam najbolje bilo zakopati se u posao i zaboraviti na sanjarenja zasad.

Blizanci


Danas nećete biti zadovoljni zbog raznih ograničenja koja vam onemogućuju biranje između više opcija, kako ste navikli dosad. Mogli biste osjetiti pritisak rokova, dogovora i iznenadnih događanja na poslu. Nemojte se žaliti ili zabušavati. Pokušajte održati pozitivno mišljenje i ono će vam olakšati dan te ga pretvoriti u poprilično produktivan.

Rak


Vaš um vas danas daruje kreativnim nagonom koji vas ističe na svim poljima. Jedini problem bi mogao nastati ako vam poslovne obaveze ne ostavljaju dovoljno vremena za kreativnost. Umjesto dozvoljavanja preprekama da vam zagorčaju dan, upamtite kako ste vi vladar svoje mašte i možete sve što želite s njom. Uživajte u samom istraživanju, a što ćete sve moći kad uhvatite vremena.

Lav


Vi ste u svom naponu, ali drugima bi to moglo biti previše ako ne dijele vaš entuzijazam. Mogli biste imati problema zaustaviti se i odmoriti, a partner ili prijatelji vas neće moći pratiti u ludom ritmu koji nabijate. Mogli biste ih poprilično naljutiti svojim ponašanjem. Budite skromni u procjenjivanju i pazite šta im govorite, jer niste svjesni koliko im znače vaše mišljenje i riječi.

Djevica


Danas biste mogli biti zaposleniji nego što želite, pokušavajući održati brojne projekte koje ste započeli. Moglo bi vam se činiti kao da ste žongler koji je uzeo lopticu previše. Vaša odlična sposobnost koncentracije omogućuje vam nositi se s više stvari nego ste mislili. Samo nemojte zastajati kako bi se sami sebi divili. Gurajte dalje, bez stajanja, do sutra.

Vaga


Pripazite danas kako trošite, jer biste mogli odlučiti kupiti nešto što želite, ali vam zapravo ne treba. Lako vas je nagovoriti na kupovinu i trošenje preko granica. Želite nadomjestiti nedostatak lijepoga u svom života pa vam se svaka cijena čini fer. Jednom kad obavite kupovinu, osjećaj zadovoljstva brzo će proći, a vaše nezadovoljstvo ostati. Bolje bi bilo da podijelite osjećanja s partnerom ili prijateljem i dožvite nešto čega ćete se rado sjećati kasnije.

Škorpija


Osjećate kako danas drugi traže previše od vas, jer vi uvijek odradite uzorno svoj dio posla. Uzmite sebi vremena i recite šta želite i trebate, jer u protivnom bi moglo doći do nesporazuma na poslu. Jednostavno rješenje vašeg problema ne postoji i moraćete zajedno s kolegama potražiti najbolju moguću sredinu koja odgovara svima. Za vas to znači naoružavanje ekstra dozom strpljenja dok čekate svoj odgovor.

Strijelac


Ako ste dosad bili zaslijepljeni svojim snovima, danas biste mogli dobiti hladan tuš realnosti kad shvatite istinu šta se zapravo događa oko vas. Ipak, u svemu tome skriva se i sjeme realnijeg plana koji ćete moći ostvariti u skorijoj budućnosti. Nemojte biti previše dramatični oko svoje verzije kako se sve srušilo. Skupite dijelove, prilagodite se i krenite dalje. Malo razočaranje na početku donijeće vam veću slast kad uspijete u svom naumu.

Jarac


Danas ne znate da li biste radije plakali ili se smijali. Suočeni ste s ekstremnim situacijama u kojima morate birati dalji pravac bez previše vremena za razmišljanje. Vaše emocionalno stanje moglo bi vam pri tome činiti dodatne poteškoće, budeći neka neugodna sjećanja. Držite se činjenica kako biste smanjili uticaj emocija na vaše odluke. Budete li se koncentrisali i držali činjenica, iznijećete se s događanjima bez većih poteškoća.

Vodolija


Ako vam se čini kako danas svi ulaze u neke rasprave s vama, provjerite svoj stav, jer bi on mogao biti uzrok tih napetosti. Vaša trenutna nervoza pojačava se vašim strahom od promjena, jer vam se čini kako stvari izmiču vašoj kontroli. Nije stvar u povratku autoriteta ili pobjedi u raspravi. Trebate raditi na svojoj fleksibilnosti. Poduprite napore drugih na njihovom putu i time ćete dobiti i slobodu koju sami želite.

Ribe


Vaša zabrinutost oko veze danas dostiže vrhunac u jednoj većoj svađi, na licu mjesta. Iako ćete na početku biti nesrećni zbog toga, kasnije ćete uvidjeti olakšanje koje vam donosi artikulisanje svega što vam je na srcu. To vrijedi i za vašeg partnera. Početna nelagoda će trajati samo kratko, a koristi će biti višestruke. Mogli biste napraviti veliki korak naprijed u odnosu.