Ovan


Pravi je trenutak za zasnivanje nove ljubavne veze, braka i prijateljstva. Uticaj Mjeseca čini vas privlačnima i druželjubivima pa će se ljudi odlično osjećati u vašoj blizini. Osvajaćete osmijehom. Izlasci i druženja utiču na porast popularnosti u društvu. Nekima će se ponoviti ljubavna zbivanja iz prošlosti.

Bik


Nailazićete na opiranje ili ljutnju bližnjih, a nećete uvidjeti da ste vi jedan od uzroka takvog stanja stvari. Zaokupljaće vas previše toga odjednom pa će vam promicati bitni detalji, što će se negativno odraziti na stabilnost vaše veze. Premalo pružate, a previše očekujete pa promijenite taj omjer snaga.

Blizanci


Dan će vam proteći u radnom raspoloženju. Podsticajni Mjesečev uticaj pribaviće vam simpatije prijatelja, djece i partnera. Znaćete upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odobrovoljiti bližnje. Večernji izlasci pogoduju ostvarenju novih poznanstava. Mogli biste primiti poziv koji željno očekujete ili uživati u ljubavnoj sreći.

Rak


Tražićete više pažnje i brige od vama dragih ljudi. Bićete spremni iskazati svoju ljubav i žrtvovati se za nju, ali jedino ako budete sigurni da nećete promašiti cilj. Očekuje vas porast privatnih obaveza vezanih za partnera, roditelje i djecu. Povećana društvena aktivnost nudi vam flert koji bi se mogao pretvoriti u nešto ozbiljnije.

Lav


Bez obzira kojim se zanimanjem bavite, produktivnost će vam porasti, a vaš visok moral djelovaće podsticajno i na okolinu. U odličnoj ste psihofizičkoj kondiciji. Mentalno ste jaki, uvjerljivi na riječima i simpatični okolini. Više brige posvetite zdravlju. Godiće vam bilo kakva fizička rekreacija. Veče donosi romantične trenutke.

Djevica


Ako vam kolega spočitava da ste površni i neozbiljni u poslu, zapitajte se koliko tu ima istine. Možda je u pravu. Bićete povučeniji i manje pričljivi, ali spremni na odluke kojima ćete znatno preusmjeriti život u novom pravcu. Oslanjaćete se na intuiciju ili preduzimati nešto u tajnosti. Mislima će vam prolaziti sjećanja na bivšu ljubav.

Vaga


Neki među vama pokrenuće rješavanje penzionog ili zdravstvenog osiguranja. Moguće je učlanjenje u neko društvo, grupu ili udruženje. Bićete uspješni u umjetničkom izražavanju, posebno ako su to ples, muzika, moda i pisanje. Ugodna poznanstva danas možete ostvariti u prodavnici, na putu ili u kafiću.

Škorpija


Odluke ćete donositi pod pritiskom pa nećete biti sigurni u njihovu ispravnost. Bićete dekoncentrisani i teško se fokusirati na detalje. Možda nećete razumjeti šta se od vas traži, kada je u pitanju obavljanje poslovnih zadataka. Ne ustručavajte se zatražiti dodatna objašnjena od šefova – tako ćete izbjeći nesporazume.

Strijelac


Ako je vaša veza do sada bila puna strasti, ali i svađa, dolazi do smirenja situacije. Više ćete analizirati vaše karaktere i prilagođavati se drugoj strani, što će ojačati vaš odnos. Očekuje vas sastanak koji je bitan za profesionalni napredak. Od nekoga ćete čuti dobre vijesti, a na poslu zablistati znanjem.

Jarac


Vrijeme je povoljno za sklapanje poslovnih ugovora, ulaganje u nekretnine, kućni namještaj ili prevozno sredstvo. Razmatraćete uslove kreditiranja ili donijeti novčane odluke vezane za druge ljude. Ljubavna ravnoteža biće na neki način povezana s materijalnim vrijednostima, odnosno novčanom i poslovnom sigurnošću.

Vodolija


Uskladite očekivanja sa stvarnim stanjem u svom privatnom životu. Planetarni uticaji upućuju na uspone i padove, odnosno potrebu da se nešto promijeni. Stari obrasci življenja i razmišljanja pokleknuće pred naletom novih okolnosti i situacija. Neki će u bolji život krenuti sami, dok će drugi po svaku cijenu spašavati dotrajali odnos.

Ribe


Vodite više računa o zdravlju. Ukoliko zaključite da nemate dovoljno elana za kućne obaveze, odustanite od njih – neće se ništa loše dogoditi. Posvetite se nečemu što opušta duh, možda čitanju, muzici ili filmovima. Požali li vam se partner da ima poslovnih problema, poslušajte ga. Niko ga neće znati umiriti tako dobro kao vi.