Ovan


Neke vaše skrovite misli mogle bi doći do ušiju osobe koju ne simpatišete. Ostaćete zatečeni s kojom je lakoćom i lukavošću dotična osoba iz vas izvukla te informacije. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome što osjećate i šta vam se događa te dopustite da i on iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

Bik


Vaš život bi se mogao, u nekom području, naći na prekretnici, posebno ako ste nezadovoljni poslovnom situacijom ili ljubavnom vezom. Osjetićete potrebu da nešto prekinete i privedete kraju. Na takvu akciju moglo bi vas podstaknuti novo poznanstvo ili mogućnost novog zaposlenja. Otvaraju vam se mnoga, dosad zatvorena, vrata.

Blizanci


Izvjesna je povećana potrošnja energije i mnogo više uloženog vremena u već uhodane poslove. Većinu dana bićete napeti, a raspoloženje će zavisiti od vremena ili ophođenja bliskih osoba. Zgode i nezgode očekuju vas i kod kuće. Porodični odnosi mogli bi se zakomplikovati – isplivaće na površinu sve ono što jedni drugima niste govorili.

Rak


Odnosi s klijentima, kupcima i poslovnim partnerima biće odlični i teći bez zastoja. Izvjestan je uspjeh u trgovini, uslužnim djelatnostima i pisanju. Napravite nešto korisno za sebe i za druge, obavite važne razgovore, a nađite vremena i za porodicu. Ako imate brata ili sestru, od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti.

Lav


Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, sve će zavisiti od vaše odluke i motivacije. Privatni život odvijaće se u sjeni poslovnih obaveza ili problema zbog nekih dugovanja. Na kraju ćete morati partneru reći o čemu se radi, jer će na vama primjećivati da vas nešto muči. Posvetite više pažnje zdravlju. Priuštite sebi više odmora.

Djevica


Posvetite se kreativnim zadacima, jer će vam ići od ruke. Ako maštu i znanje pravilno usmjerite, rezultat bi mogao zadiviti ne samo vas nego i osobe iz vašeg poslovnog okruženja. Ljubavna sreća je nadohvat ruke. Osoba u koju ste potajno zaljubljeni mogla bi se preko vaših prijatelja raspitivati o vama. Veseliće vas to saznanje.

Vaga


Osjećaćete se spremo za preuzimanje novih poslova, ali nećete dobiti priliku dokazati se u samostalnom djelovanju. Moguće su otežavajuće okolnosti, ali one neće ugroziti konačan rezultat, nego samo usporiti vaše djelovanje. Pojedinci će obaviti medicinske pretrage ili podići dijagnostičke nalaze, nakon čega će vam biti lakše.

Škorpija


Poslovi će vam ići od ruke. Najuspješniji će biti oni koji se bave intelektualnim radom, iako neće zaostajati ni oni čiji rad zahtijeva fizičku snagu. Potrudite se da osvojite osobu koja vam je zapela za oko. Osvojiti njeno srce iziskivaće više truda i zavodničkih vještina, ali vi to sve imate. Mobilni telefon će vam biti krcat porukama.

Strijelac


Nesigurnosti i zavisnost o širim zbivanjima potkopavaće vam volju za rad. Izbjegnite spletke i podmetanja -nemojte biti ni na čijoj strani. Prijatelji će biti podrška u vašim nastojanjima, a zajednički razgovor omogućiće da shvatite da nijedna situacija nije bezizlazna. Osoba, s kojom ste poslovno vezani, mogla bi vam otkriti dublju naklonost.

Jarac


Danas vam nije najpametnije držati se uobičajenih rutina, jer vas obavljanje stvari na stari način neće dovoljno zadovoljiti. Što više novosti uvedete u svoj današnji rad, bolje ćete se osjećati radeći. Nemojte samo pogrešno pretpostaviti da će novi način biti i učinkovitiji. Prihvatite činjenicu da ćete možda biti manje učinkoviti, ali zato zauzvrat bićete puno zadovoljniji sobom.

Vodolija


Imovina, zarada i finansijska situacija vašeg partnera izbiće u prvi plan. Posvetićete se i aktivnostima vezanim za kredit ili nasljedstvo. Mogli biste donijeti važnu odluku ili se odlučiti na promjene u poslovanju, uključivši i promjenu radnog mjesta. U ljubavnom životu proganjaće vas ljubomora i strah da imate konkurenciju.

Ribe


Moraćete odlučnim rezovima riješiti odnose u najužem krugu, možda se suprotstaviti nadređenom ili starijoj osobi, ocu. Objektivne okolnosti otjeraće vas u slijepu ulicu pa razmislite o mogućim strategijama kojima ćete odgovoriti na krizu. Nemate se čega bojati – štogod da preduzmete, učinićete to mudro i promišljeno.