Ovan


Energija će vam biti u porastu, ali isto tako i nervoza. Biće istaknuta vaša želja za dominacijom i sklonost raspravama s neistomišljenicima. Oštro ćete reagovati na kritiku, jer nećete podnositi laž i pretvaranje. Poželjećete više slobode u ljubavnoj vezi ili braku. Ipak, ako to donosi zamorne rasprave s partnerom, prihvatićete postojeće stanje.

Bik


Imaćete više posla nego inače. Uz svoja redovna zaduženja, preuzećete i zadatke nekog od kolega pa će vam se obveze udvostručiti. Ipak, odlazak na posao neće vam teško pasti, posebno ako tamo srećete osobu koja vam se sviđa. Oni koji imaju zdravstvenih tegoba, mogli bi biti zadovoljni terapijom ili novim medikamentima.

Blizanci


Osjećaćete se opušteno i zadovoljno pa se nećete nervirati zbog sitnica. Družićete se s osobama s kojima vam je uvijek ugodno provoditi vrijeme. Bićete zadovoljni postignutim, posebno ako se bavite poslom koji iziskuje kreativnost i komunikaciju. Posvetite se omiljenim aktivnostima i hobijima. Ljubavni život je sve kvalitetniji.

Rak


Vaše riječi i poruke mogle bi biti pogrešno shvaćene, posebno u krugu žena. Ne podižite glas na klijente i one koji traže od vas pomoć, makar i neutemeljenu. Ne ustručavajte se izložiti svoje argumente, čak iako ste novi na poslu. Osoba iz porodičnog okruženja ima veliki uticaj na vaše životne odluke, što će vam početi smetati.

Lav


Planete upućuju na važnost saradnje s bliskim rođacima i značajnije promjene vezane za vašeg brata ili sestru. Mogli biste primiti goste ili ćete nekome izaći u susret i pružiti pomoć. Rodbina i prijatelji iz drugog grada mogli bi prespavati kod vas, što će vas prilično inkomodirati. Samci će strastvenim porukama zavoditi simpatiju.

Djevica


Poslovna unapređenja i novčane nagrade mnoge će stimulisati da još energičnije krenu u poslovna osvajanja i nove pobjede. Imaćete puno posla, ali nećete požaliti. Kratkotrajno zahlađenje u ljubavnoj vezi ne uzimajte k srcu, jer nakon krize slijedi emotivni procvat i nezaboravni zajednički trenuci.

Vaga


Uticaj Mjeseca čini vas toplima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakodnevnice. Trošićete mnogo novca na stručno obrazovanje, profesionalno usavršavanje, hobije te raznu literaturu.

Škorpija


Pojedinci neće imati povjerenje u vaše poslovne odluke. Neki će smatrati da niste dosljedni, ali osoba na višem položaju pružiće vam podršku. Ne lišavajte se ljubavnih užitaka, nađite više samopouzdanja i predajte se osjećanjima. Sami ćete se sputavati, što vas može sprečavati u sklapanju ljubavne veze, ali partner će imati strpljenja.

Strijelac


Bliski kolega daće vam povjerljive informacije koje će vam biti od velike koristi. Nećete dopustiti da neko umjesto vas odlučuje, što će se pokazati dobrom odlukom. I najzahtjevnije zadatke s lakoćom ćete obaviti. Ne odbijajte pozive na zabave i posjećujte intelektualne skupove – provešćete se odlično.

Jarac


Budite oprezni prilikom obavljanja administrativnih obveza, potpisivanja ugovora i finansijskih procjena. Od vas će se očekivati da učinite nešto protiv svoje volje i što se protivi vašim životnim uvjerenjima. Ali, da biste očuvali posao, moraćete pristati i na one ustupke koji vam neće biti po volji.

Vodolija


Moguće je rađanje ljubavnog odnosa iz prijateljske veze. Ako ste u braku, očekuju vas nesuglasice oko finansijskih pitanja, koje ćete riješiti ponajviše strpljivim i dugim razgovorom, a ne svađom. Doći ćete u posjed zanimljivih informacija ili upoznati osobe koje vam mogu pomoći u poslu. Zdravlje vam je jako dobro.

Ribe


Tražićete skrivenu poruku u svojim snovima ili susretima s nekim ljudima. Ne bavite se toliko sobom, nego slobodno vrijeme provedite u šetnji i društvu partnera – treba vam što više opuštanja. Vodite više računa o svojoj unutrašnjoj ravnoteži. Sklad duha i tijela biće nužan ako želite izbjeći napetost i nervozu.