Ovan


Briljiraćete u intelektualnim poslovima kao što su pisanje, prevođenje ili davanje instrukcija. Imaćete snage za sve intelektualne i fizičke napore. Roditelji će ulagati maksimalne napore u odgoj djece. Razmišljaćete o aktivnostima koji bi bile pogodne za njihov uzrast, a možda im kupiti i muzički instrument.

Bik


Rješavaćete ljubavne nesuglasice ili probleme vezane za dom, djecu ili porodični život. Selidba, renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnina prilično će vas iscrpljivati, jer se neće odvijati željenom brzinom. Uprkos preprekama i stresu, uradićete sve što je u vašoj moći da ostvarite ono što ste zamislili.

Blizanci


Raznolik društveni život rezultovaće poznanstvima s ljudima koji su bliski vašoj profesiji. Neobvezni razgovori mogli bi uroditi novim planovima i projektima ili ponudom za bolji posao. Ako ste roditelj, previše ćete se brinuti zbog djece i njihovih pokušaja da budu samostalni. Ipak, moraćete prihvatiti činjenicu da odrastaju.

Rak


Moraćete izdvojiti više novca za nepodmirena dugovanja iz prošlosti. Nemojte brzopleto posuđivati novac ako niste sigurni da ga možete vratiti. Privlačiće vas sve što odudara od svakodnevnog i uobičajenog, a žudićete za odmakom iz situacije u kojoj se nalazite. Tijelom ste na poslu, a mislima ko zna gdje.

Lav


Bez obzira na povoljne cijene i uslove kupovine, vodite računa da ne trošite iznad svojih mogućnosti. Nakon napornih poslovnih sati, posvetite se privatnom životu i onima koji su vas se zaželjeli. Isplanirajte nešto lijepo što će se svidjeti vašem partneru, a mobilni telefon isključite da vas niko ne bi uznemiravao.

Djevica


Otežano ćete ispunjavati zadatke zbog pomanjkanja ideja i koncentracije. U ljubavnom životu ne nasijedajte na tračeve. Zadržite smirenost u raspletanju intimnih problema i ne vjerujte svemu što čujete. Ako vam nešto nije jasno, radije o tome pitajte partnera nego da se povjeravate onima koji se naslađuju vašim mukama.

Vaga


Nakon napetih situacija s partnerom, mogli biste se pomiriti i zaboraviti nesuglasice. Bićete veseli i energični, ali ako ne organizujete na vrijeme svoje aktivnosti, napravićete mnogo manje nego što ste planirali. Spremajući stan ili sređujući poslovne papire, pronaći ćete dragi predmet za koji ste mislili da je izgubljen.

Škorpija


Planovi će podlijegati odgodama, a nepredviđene teškoće će iziskivati dodatnu energiju. Mislićete da niste dorasli nekim situacijama, ali stvar je u nepovoljnim okolnostima koje vas usporavaju. Mogli biste nepromišljenim potezom uvrijediti poznanika ili prijatelja. Teško će vam moći objasniti kako niste u pravu, koliko god se trudili.

Strijelac


Kreativnu energiju usmjerićete na uređivanje stana i prepravke u domu. Neće vam nedostajati ideja pa će ukućani biti oduševljeni vašom kreativnošću. Omogućite sebi nove životne sadržaje koji će vam biti izazov i razonoda: putovanja, čitanje, kursevi ili meditacija pomoći će da se osjećate ispunjeno.

Jarac


Staloženo ćete prihvatiti izazove pa ćete ispuniti svoja emotivna i poslovna očekivanja. Finansijske prilike će postati bolje pa ćete lakše planirati troškove. Ljubavni poljupci i zagrljaji biće u drugom planu, ali to vam neće smetati. Partner će biti zauzet poslovima pa će se vaši susreti prorijediti.

Vodolija


Nemojte dopustiti da osobe koje površno poznajete znaju za vaše intimne probleme. Mogli biste se razočarati kad doznate da vas ogovaraju na sve strane. U ljubavnom životu vodićete se strašću i ljubomorom više nego nježnim osjećanjima. Izbjegavajte ružne riječi. Ukoliko osjetite umor, odgodite društvene obaveze.

Ribe


Bićete napeti i osjetljivi pa pripazite da se s nekim ne posvađate. Duboko udahnite i smirite strasti, jer već tokom popodneva vratiće vam se optimizam i raspoloženje. Zdravstvene tegobe, poput glavobolje i umora, upozoravaju da ste preopterećeni. Možda je to porodična situacija ili napetost na poslu.