Ovan


Dinamično razdoblje na poslovnom planu izmjenjivaće se s događajima i obratima u privatnom životu. Na dosadu se nećete moći požaliti, a najbolje rezultate ostvarivaćete u timskom radu. Pričljivost i zavodljivost će biti vaši najveći aduti. Na vama će se zadržavati pogledi drugih, a i vi biste se mogli u nekog zagledati.

Bik


Mogli biste se osjećati iscrpljeno i bezvoljno. Ako ste željni mira i odmora, otkažite susrete i dogovore. Uspijete li izbjeći svađu s roditeljem ili prijateljem, dan ni neće biti loš. Ako vam se neko svidi, smislićete duhovitu taktiku osvajanja. Odgovaraće vam pojačana pokretljivost pa čak i veći fizički napori.

Blizanci


Ne zanemarujte društveni život, jer vam slijede zanimljiva poznanstva i zaljubljivanje. Privlačiće vas staložene i samozatajne osobe. Ipak, moglo bi se dogoditi suprotno od onog što priželjkujete, odnosno poznanstvo s nekim nemirnim i vrckavim, ko će vas zabavljati duhovitim pričama ili vam slati šaljive poruke.

Rak


Vaši planovi se ostvaruju. Vrijeme je za pregovore, sklapanje ugovora i predstavljanje javnosti. Društvene aktivnosti će vam porasti pa ćete vani biti češće nego inače i to će vam odgovarati. Dajte vašem bivšem partneru priliku, jer bi odnos mogao biti čvršći nego prije. Ako se vraćate sa putovanja, pripazite u saobraćaju.

Lav


Planete će istaknuti vašu erotičnost, a ljubavne poduhvate prožeti strašću. Osvojiće vas osoba koja će vam imponirati svojim obrazovanjem i inteligencijom. Dobre veze i poznanstva, koje sada sklopite, biće temelj za buduće poslovne projekte. Novac, obavijest ili pismo danas bi mogli stići na vašu adresu.

Djevica


Iskoristite dan samo za sebe. Obogatite ga raznim aktivnostima – posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Uživajte u onom što imate i u čemu ste uspjeli, ne razmišljajući o onom što vam nedostaje. Osjetite li pad raspoloženja, pomoći će vam razgovor s nekim ko zna slušati, ali i savjetovati.

Vaga


U odličnom ste poslovnom razdoblju pa su i problemi lakše rješivi. Planete vas štite i podržavaju svaki vaš iskorak prema naprijed. Osjećaćete se voljeno i poželjno. Neko će vam izaći u susret i učiniti uslugu. Popodne provedite u ugodnom društvu, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za mir i opuštanje.

Škorpija


Napetost će vas pratiti već od jutra pa izbjegavajte stresne situacije i svadljive osobe. Mogli biste raskinuti prijateljstvo ili se upustiti u neugodan razgovor sa šefom. Pripazite šta kome govorite, jer biste se mogli nekome zamjeriti. Ne očekujte od drugih da predosjećaju šta želite i šta vas veseli.

Strijelac


Nove okolnosti će vas motivisati i pokrenuti unutrašnje rezerve, a porast samopouzdanja i optimizma pomoći će u savladavanju prepreka. Do izražaja će doći vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti propraćene pažljivošću i partnerovom podrškom, koji će biti zaslužan za neke vaše iskorake.

Jarac


Intelektualna spretnost i komunikativnost biće zaslužni za vaš poslovni uspjeh, a i u ljubavi ćete biti srećne ruke. Znaćete kako podstaknuti zanimanje osoba suprotnog pola. Čak iako ste u braku, teško ćete odolijevati iskušenjima. Zaljubljivi ste pa pripazite da ne dođete u iskušenje avanture sa strane.

Vodolija


Odnos s partnerom biće napet. Vezivaće vas zajednički ciljevi i interesi, ali razdvajati karakterne razlike koje će danas buknuti u punoj snazi. Biće dovoljna sitnica da posegnete za grubljim rječnikom. Kritike partnera biće dobronamjerne pa ih ne biste trebali doživljavati kao napad. Usmjerite svoju energiju i žestinu na fizičku aktivnost.

Ribe


Neće vam nedostajati ljubavi. Raznovrstan društveni život unijeće više zadovoljstva u duge veze i odagnati dosadu. Samci će s nekim izmjenjivati poglede, ali do pravog odnosa još neće doći. Strpljivo čekajte da se okolnosti razviju. Na poslu se bolje organizujte, jer će nedostatak planova donijeti zbrku.