Ovan


Ako ste na početku nove ljubavne veze, nemojte ponavljati stare greške. Nemojte drugu stranu sputavati zahtjevima i preispitivanjima o njenoj prošlosti. Živci će vam biti tanki pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se detaljima. Biće vam potrebno više sna i opuštajućih aktivnosti, jer ste u stresnom danu.

Bik


Godiće vam pogledi prolaznika i veća partnerova pažnja. Okolina će vam biti naklonjena, a osoba koja vam se sviđa mogla bi se naći u vašoj blizini. Sada je pravi trenutak da preuzmete inicijativu i krenete u ljubavnu akciju. U večernjim satima psihički nemir ometaće vas da zaspite.

Blizanci


Energično ćete tražiti rješenje nekog problema, ali mogli biste zastati na pola puta. Dan nije dobar za neke veće akcije, jer nećete imati dovoljno energije. Radije se odmarajte i opuštajte, sutra će okolnosti biti mnogo povoljnije. Za ljubav ćete biti otvoreni samo iskrenim, saosjećajnim i pažljivo odabranim osobama.

Rak


Pratiće vas srećne okolnosti koje sada nisu vidljive, ali uskoro ćete primijetiti da se za neke stvari trebate manje mučiti. Bićete požrtvovani i ništa vam neće biti teško uraditi kako biste unaprijedili kvalitet veze ili braka. Planiraćete zajedničko putovanje koje će unijeti osvježenje u vaš odnos. Prijatelji će vas razveseliti pozivom na kafu.

Lav


Pažnju vam zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas iritiraju. Mogući su problemi oko kredita, žiranata ili nekih dugova. Ne dopustite da nečije riječi ili postupci ugroze vaš poslovni položaj. Oslanjajte se na činjenice, a sve ostalo smatrajte nepouzdanim informacijama.

Djevica


Ne dopustite da vas drugi opterećuju svojim problemima – zadržite odstojanje, jer će vas iscrpiti. U ljubavi dolaze bolji dani. Planovi za budućnost približiće vas partneru, ali ukućani ili prijatelji svojim će vam dobronamjernim savjetima više odmoći nego pomoći. Osluhnite svoju intuiciju koja vas dobro vodi.

Vaga


Zbivanja u privatnom životu odražavaće se u značajnoj mjeri na posao. Pođe li vam za rukom da povučete granicu između ta dva životna područja, izbjeći ćete dodatne pritiske. Svađe i razlike u razmišljanju moriće one u ljubavnim vezama. Nešto ćete partneru morati prećutati, da bi bio mir u kući.

Škorpija


Privlačićete osobe suprotnog pola i uživati u komplimentima koje ćete primati. Ako ste sami, uživaćete u pažnji okoline. Iako ćete imati udvarača, za sada je sve to samo prijateljski i površno, ali ne zadugo. Dani pred vama mogli bi biti odskočna daska za novu, strastvenu ljubavnu priču.

Strijelac


Iako ćete biti uvjereni da vam samoća donosi najviše zadovoljstva, družeći se s ljudima shvatićete da ste pomalo zaboravili kako to zna biti ugodno. Rastrzanost između ličnih želja i porodičnih obaveza biće izvor stresa. Podlijegaćete ljubomori i opterećivati partnera neprimjerenim zahtjevima. Skloni ste pretjerivanju.

Jarac


Slobodni će uživati u flertu i rado se upuštati u odnose i situacije koje još nisu iskusili. Ugodan dan je i pred zauzetima. Partner će vas više cijeniti i sa zanimanjem prihvatati vaše prijedloge. Izlazićete češće nego inače, družiti se i putovati. Biraćete prijatelje i više ulagati u vezu koja se nalazi u centru vaše pažnje.

Vodolija


Vještom improvizacijom rješavaćete probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva. Zarada vam je u porastu, a posao od kojeg očekujete najviše dobiti počeće se ostvarivati. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da krenete u akciju, jer će vam rijetko ko uspjeti odoljeti. Zauzeti će probuditi strast u svojoj vezi.

Ribe


Bićete odlično raspoloženi i otvoreni za nove izazove. Na finansijsko-poslovnom planu mogle bi se pojaviti zanimljive mogućnosti. Ali ne očekujte sve odmah. Biće vam potrebno prilično strpljenja i lukavosti da biste ostvarili ambicije. Treba vam što više razonode – druženje i zabava ispuniće vas pozitivnom energijom.