Novinar i urednik TOK TV  Nemanja Ratkovac, jedan je od dobitnika ovogodišnje nagrade ZMAJ Udruženja novinara Vojvodine i novih medija.

Nagrada ZMAJ dodjeljuje se svake godine zaslužnim novinarima i medijskim radnicima koji rade na televiziji, radiju, portalima i sl. Nagradu ZMAJ, pored Ratkovca,  dobili su još i ms Željko Savić, novinar i urednik portala TV Ars Medija, autor TV emisije “Vodič kroz umetnost i nauku”  koja se emitovala u Novom Sadu na „TV Кanal 9” i „TV Most”, kao i na više TV stanica u regionu, zatim Atila Pete, inžinjer primjenjene fotografije, novinar i urednik Javnog servisa, zaposlen na “Panon RTV”.

Osim ove, Udruženje novinara Vojvodine i novih medija, dodijelilo je nagradu „Dimitrije Davidović” za životno djelo, koju su dobili dr Zoran Đerić, književnik, novinar i urednik u više redakcija i Vesna Savić, novinar, u dva mandata bila je pomoćnik urednika lista „Dnevnik”.  Nagrade će biti dodijeljene i u kategoriji Nagrada za mlado novinarsko pero, te nagrada “Anastas Jovanović” za umjetničku i dokumentarnu fotografiju.

Žiri za ovogodišnju nagradu UNVINM 2024. zasjedao je u sastavu: predsjednik žirija prof. dr Neđo Danilović, dr Valentina Čizmar, prof. dr Viktor Radun, prof. dr Dušanka Кomnenić, prof. mr Sibila Petenji, Biljana Diković, novinar.

Svečano uručenje nagrada biće upriličeno 25 aprila u 18.00 časova u Arhivu Vojvodine, u Novom Sadu. Nagrade će uručiti predsjednik žirija prof. dr Neđo Danilović.

Redakcija TOK TV čestita svim dobitnicima nagrada Udruženja novinara Vojvodine i novih medija. Uredniku naše TOK TV, pored iskrenih čestitki, zahvaljujemo na predanom radu, trudu, zalaganju, i na svemu što čini da bi naš kolektiv bio što kvalitetniji i uspješniji.