Branka Stevanović isključena je iz članstva Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini zbog neaktivnosti i nepoštovanja stranačke discipline, saopšteno je iz ove partije.

“Ujedinjena Srpska sa ponosom ističe svoj stalni napredak u radu i organizaciji, kao i rast članstva sa svakodnevnim pristupanjem novih odbornika i poslanika. U skladu sa našim visokim standardima odgovornosti i aktivnosti, neophodno je da svi članovi koji su dobili funkcije zahvaljujući poverenju koje im je ukazano od strane Ujedinjene Srpske, opravdaju to poverenje kroz svoj rad.

Upravo zbog toga obaveštavamo javnost da je Branka Stevanović isključena iz članstva gradskog odbora zbog neaktivnosti i nepoštovanja stranačke discipline, koja nije u skladu sa djelovanjem Ujedinjene Srpske.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić poziva gospođu Stevanović da vrati odbornički mandat stranci i podnese ostavku na mjesto direktora Osnovne škole “Dositej Obradović” u Suvom Polju koje je dobila upravo zahvaljujući Ujedinjenoj Srpskoj

Ujedinjena Srpska ostaje posvećena svojim principima odgovornosti i aktivnog učešća u političkom životu, te očekuje isto od svih svojih članova.” – navodi se u saopštenju US.