Ovan


Ako ste preopterećeni ili su drugi na vas prebacili svoje poslove i obaveze, pobunite se. Ne dopustite nikome da vas iskorištava. Ako vam više odgovara mir od razgovora s ljudima, to sebi i omogućite. Mnogo toga ćete početi, ali nije izvjesno kako ćete i kada sve završiti. Ne bi bilo loše da pronađete nekoga da vam pomogne.

Bik


Povećavaju se vaše obaveze prema prijateljima, rođacima i djeci. Mlađe očekuje mnogo susreta i telefonskih poziva. Ako ste u svađi s prijateljem, uspješno ćete riješiti nesuglasice koje su remetile vaše odnose. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja. Ipak, pripazite da ne pretjerate djelujući kao pravi buntovnik.

Blizanci


Imaćete prilike dokazati svoja stajališta i osigurati sebi veći ugled u poslovnom krugu. Međutim, to isto moraćete znati i održati, pokazati koliko ste jaki i onda kad se situacije ne odvijaju kako ste zamislili. Sumnjaćete u partnerove namjere ili njegova osjećanja prema vama. Pretjerivaćete s ljubomorom i nepovjerenjem.

Rak


Iako će društveni život biti pojačan, vrijeme koje ćete provesti s partnerom zasjeniće sve druge događaje. Veći značaj pridavaćete svom izgledu – otići ćete kod frizera ili krenuti u nabavku nove garderobe. Porodična situacija može biti izvor napetosti, ali neko blizak, kome se i inače povjeravate, daće vam dobar savjet.

Lav


Prijateljski odnosi pokazaće se bitnima. Uticajne osobe i poznanstva pomoći će vam u potrazi za poslom. Dan je pogodan za odluke vezane za štednju ili ulaganje novca, a nekima bi mogao biti odobren kredit. Uz malo šarma i verbalnog umijeća, izvući ćete znatnu korist iz poslovnog putovanja.

Djevica


Ujutro ćete teže ustati i najradije biste ostali kod kuće. Radićete sporije i teže se koncentrisati. Onima koji su u braku ili vezi moguća je prepirka s partnerom. Suzbijte ljubomoru, posebno ako ste odnedavno u vezi. Ukoliko namjeravate pojačanim vježbanjem poboljšati fizičku formu, počnite laganim vježbama kako biste izbjegli upalu mišića.

Vaga


Očekuju vas neplanirane obaveze koje će poremetiti druge planove. Mogli biste raditi prekovremeno i pod pritiskom kratkih vremenskih rokova. Dogovore s prijateljima mnogi će otkazati zbog neplaniranih zadataka, a možda i kućnih popravki. U ljubavnom životu isplatiće vam se inicijativa. Osobi koja vam se sviđa hrabro predložite druženje.

Škorpija


Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Briljiraćete u poslovima gdje se traži vještina komunikacije i pregovaranja. Djeca i partner biće vam izvor zadovoljstva, dok bi ostali nakon iskrenog razgovora mogli vezi dati pozitivnu energiju. Neki među vama radovaće se dolasku prinove i pripremati veliko porodično slavlje.

Strijelac


Selidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam oko nečega prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

Jarac


Najugodnije ćete se osjećati na radnom mjestu. Kolege će vam činiti usluge ili olakšati izvršavanje poslova. U ljubavnom životu predstoje vam uzbudljivi trenuci i zanimljiva događanja. Mogli biste se pomiriti s partnerom i početi ispočetka ili ćete napokon smoći hrabrosti da nekome kažete šta osjećate prema njemu.

Vodolija


S partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta, posebno ona vezana za vaspitanje djece. Nije isključeno da krenete u zajedničke poslovne projekte. Finansije iziskuju oprez. Izbjegavajte situacije koje vas vode u povećane troškove, bilo da je riječ o šetnji gradom ili izlasku s prijateljima.

Ribe


Okrenućete se prema vanjskom svijetu, mnogo se družiti s prijateljima, ali i provoditi kvalitetno vrijeme s partnerom. Inspiracija i ambicioznost usmjeravaće vas na hrabre poslovne poteze. Na dobrom ste putu pa nema razloga da u svojim naumima ne biste uspjeli.