Socijalistička partija Srpske (SPS) obilježila je danas četiri godine postojanja svečanim prijemom koji je održan u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci, u prisustvu visokih zvanica iz svijeta politike, diplomatskog kora, privrede, kulture i sporta.

Predsjednik SPS-a Goran Selak čestitao je članovima partije godišnjicu osnivanja, zahvalivši im se na dosadašnjem radu, posvećenosti i istrajnosti u sprovođenju programa i vizije partije.

„Program naše partije usmjeren je prema običnim ljudima, prema mladima, radnicima i penzionerima. Mi smo dio nove generacije u politici, čije vrijeme je već došlo i ne bojimo se rada i odgovornosti. Da naše riječi ne trošimo uzaludno na obećanja, pokazuju i naši dosadašnji rezultati. Važan nam je svaki čovjek koji je spreman da sa nama radi na dugoročnom cilju stvaranja stabilne, jake i razvijene Republike Srpske“, rekao je Selak.

Selak je dodao i da će SPS nastaviti da ispunjava svoja obećanja i da će se boriti za ostvarivanje ciljeva koji će doprinijeti cjelokupnom napretku društva, prateći viziju partije da Republika Srpska postane mjesto u kojoj svi građani žive od svog rada, imaju kvalitetno obrazovanje i mogućnosti usavršavanja i ličnog razvoja.