Ovan


Malo ste pretjerali s organizacijom svega oko sebe, tako da ste obećali biti na par mjesta u isto vrijeme. Odaberite ono što vam više odgovara, bez žaljenja za propuštenim, jer biće još prilika za nadoknađivanje.

Bik


Fokusirajte se na finansijska pitanja i nemojte dozvoliti da vam osjećanja diktiraju planove. Na taj način ćete uvijek potrošiti više nego što ste planirali, što vas može dovesti pred zid pa danas malo sredite račune.

Blizanci


Vaša riječ dana je neodlučnost, kao i toliko puta do sada. Bez obzira na sva obećanja prijatelja, potrudite se da napravite vlastite planove i sve će kockice sjesti na svoje mjesto, samo ako se oslonite na sebe.

Rak


Ne možete prepoznati neke prijatelje, jer njihova komunikacija je postala čudna i vama prilično nerazumljiva. Razmislite kako biste zaključili ko se više promijenio, oni ili ipak možda vi – u svakom slučaju naučićete nešto novo.

Lav


Briljantne ideje nemaju nikakve koristi ako iza njih ne slijedi odlučno djelovanje. U prvom dijelu nemate problema, ali ovaj drugi vam zadaje glavobolje pa budite malo dosljedniji i izvedite ono što zamislite.

Djevica


Nesporazumi s prijateljima biće kratkog daha pa nemojte dozvoliti da bura u čaši vode, vašom greškom, preraste u pravu oluju u odnosima. Poslušajte savjete okoline, ovog puta su u vašem interesu.

Vaga


Previše uživanja moglo bi se uskoro odraziti na vaše zdravlje. Zato, smanjite porcije na tanjiru, više spavajte i manje brinite, kako nova romantična veza ne bi brzo upala u slijepu ulicu, a vi ostali ponovno sami.

Škorpija


Previše emotivno reagovanje donijeće vam negativne bodove kod nekih ljudi do čijeg vam je mišljenja stalo. Odazovite se pozivu u pomoć rođaka ili prijatelja, jer im je vaša ruka više nego potrebna – nemojte biti sebični, jer zatrebaće i oni vama.

Strijelac


Odmaknite se malo od svakodnevnih obaveza i provedite više vremena u društvu porodice i najbližih prijatelja – dobro će vam doći opuštanje i razmišljanje o malim stvarima. Provodite više vremena u obavljanju stvari koje volite.

Jarac


Dok ne sredite svoje misli, bilo bi dobro da se malo povučete u sebe i ne izlažete se mogućnostima upadanja u konflikte za koje niste sigurni ni kamo vode niti da li ih uopšte želite. Zato, jezik za zube.

Vodolija


Bilo bi dobro kad biste smanjili očekivanja od drugih, jer polažete previše nade u pomoć sa strane. Vlastitim snagama doći ćete puno dalje, samo ako odlučite da možete završiti započeto, a to vam stvarno ne bi trebalo biti problem.

Ribe


Izbor koji vam se pruža prilično je težak, jer više mogućnosti daje i više pitanja koja vas muče. Nemojte misliti da trebate odmah dati sve odgovore – idite korak po korak i nećete pogriješiti, jer ovaj način vam više odgovara.