Severina Vučković juče je stigla na Jahorinu gdje je sinoć održala prvi nastup nakon presude o oduzimanja starateljstva u hotelu Vučko na Jahorini.

Severina je izazvala veliku pažnju medija, međutim izjave nije željela davati, ali se zato svima obratila odmah na početku nastupa.

“Dobro večer Jahorina, dobro večer Bosna i Hercegovina. Organizatori su me ovih dana non-stop zvali i pitali da li ću doći i održati nastup. Ja sam danas u avionu napisala jedan tekst, pa ću početi sa tim a i inače pjevači odmah počnu pjevati to je više dosadno.. Organizatori su mislili da ja neću doći da ću otkazati. Ali, moja dužnost i moja obaveza je bila pojaviti se večeras. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, onda sam se ustala , morala sam se obući , našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se, prije svega nakloniti se svim malim i nemoćnim zenicama koje su mi dale snage, kako je rekao veliki predsjednik Vrhovnog suda, meni velikoj i moćnoj, da ovih dana uopšte smognem snage i ustanem iz kreveta  i ispratim svoje dijete u školu”, kazala je ona.

U nastavku možete pogledati šta je to Severina rekla povodom oduzimanja stareteljstva nad sinom Aleksandrom.