Ovan


Mnogo ćete razgovarati na telefon, tražiti informacije na internetu, dogovarati se sa saradnicima. Raspoloženje će vam se bitno popraviti, što će pridonijeti boljoj atmosferi u ljubavnim vezama. Kako vam neće nedostajati samopouzdanja, suočićete se s izazovom i pristupiti osobi koja vas je privukla svojom pojavom.

Bik


Skrivaćete neraspoloženje, ali bliske će osobe odmah primijetiti da nešto nije u redu. Ako s njima podijelite brige, osjećaćete se bolje. Ne obazirite se na pojedince koji vole pričati iza tuđih leđa. Rasprave s takvima ili istjerivanje pravde, samo će vas nepotrebno iscrpiti. Mogli biste sresti nekog koga godinama niste vidjeli.

Blizanci


Bićete zavisni od prijatelja i društvenog života. Bitno je da se ne pretrpavate poslovima koje ćete nerado obavljati i koji će vam oduzimati ono malo slobodnog vremena koje ste odlučili posvetiti porodici ili zabavi. Bračne veze će oživjeti novim ljubavnim žarom pa će dan proteći u romantici i izljevima nježnosti.

Rak


Bićete popustljiviji prema zahtjevima drugih i postati omiljeniji u radnoj sredini i privatnom okruženju. Manje ćete se buniti i prestati razmišljati o radikalnim potezima. U ljubavi će vas privlačiti i istovremeno krasiti postojanost i sigurnost kojom zračite. Neko bi vam malim poklonom mogao iskazati simpatije, a nije isključen ni poziv za izlazak.

Lav


Zračićete ljubaznošću i šarmom. Primjećivaćete poglede i simpatije drugih, a njihovi osmijesi godiće vašem egu i popraviti vam raspoloženje. Planete obećavaju ispunjenje privatnih planova i nada te korist od prijatelja ili profesije. Neki će provesti ugodno veče u društvu osobe suprotnog pola.

Djevica


Pokazaćete snalažljivost i smisao za improvizaciju, naročito tamo gdje treba nešto razotkriti ili poboljšati. Ipak, nećete imati strpljenja poslušati tuđe savjete pa će vas nervirati bilo čije uplitanje u vaše poslove. U ljubavi se držite čistih računa. Spletke i flertovi vam ne trebaju, naročito ako vam je cilj samo provod iz dosade.

Vaga


Dan će vam biti ispunjen spontanim druženjima i razvojem novih prijateljstava. Život vam polako dolazi u red, iako ćete se još morati suočiti s nategnutim porodičnim odnosima. Zadatke ćete obavljati lakše i brže. Prestaćete sumnjati u partnera i dopustiti emocijama da vas odvedu na pravi put.

Škorpija


Kontakti s ljudima biće brojni, ali neslaganja će biti česta. Na poslu ćete gubiti koncentraciju i teško se fokusirati na obaveze. Kontakti i dogovori sa strankama stalno će se mijenjati. Provjeravajte važne podatke želite li izbjeći previde, a time i šefove kritike. Redovno jedite i ne pijte kafu na prazan želudac!

Strijelac


Planete će istaknuti vaše govorničke vještine i brze reakcije. Šarmom biste mogli “dobiti” popust ili dogovoriti novi posao. Slobodno vrijeme ispuniće vam porodična druženja, a nije isključeno da vam rodbina najavi posjetu. Bavljenje rekreacijom ili hobijem pomoći će da priberete misli, ali i da uveče lakše zaspite.

Jarac


Sumnjaćete u iskrenost partnerovih emocija. Kontrolišite ljubomoru i ne opterećujte ga nepotrebnim pitanjima. Nemojte pretjerati u provjeravanju njegovih kretanja. Uspješno ćete izaći nakraj s finansijskim nedoumicama i podmiriti neke dugove. Mogli biste dobiti novac koji dugo iščekujete i na koji ste već prestali računati.

Vodolija


Mnogi će se znatiželjno raspitivati o vama pa ćete teško bilo šta sakriti. Zaštite svoju intimu od javnosti, znatiželjnih osoba i tračeva. Partner će se žaliti da ga zanemarujete, ali vama će dosaditi da ga stalno uvjeravate u suprotno. Poslovni kontakti zahtijevaće dosta takta i diplomatije, ali mogli biste baš u tome zakazati.

Ribe


Osjetićete potrebu da na dnevni red stavite neriješena pitanja u ljubavnom odnosu. Svako razrješavanje nejasnih situacija je dobrodošlo, ali nemojte pretjerati s nametanjem svojih stavova. Moguć je prekovremeni rad ili ćete preuzeti dodatne obaveze s ciljem povećanja prihoda. Pripazite na zdravlje, iscrpljeni ste.