Ja sam sportista i strani državljanin i nikada prije nisam imao sukobe. Radnik obezbjeđenja se ponio neprofesionalno i napao me, kaže za Srpskainfo Miloš V, koji je tokom vikenda imao sukob sa obezbjeđenjem u banjalučkoj „Kafani“.

On demantuje navode menadžmenta lokala „Kafana“, koji su ga optužili da je kriv za sukob.

– U navedenom lokalu sam čest gost zadnje dvije godine i želim da izjavim da je krajnje neprofesionalno pomenuti radnik obavljao svoj posao. U „Kafanu“ sam tu noć došao u društvu. Oko 2.30 sam izlazio iz lokala gdje je došlo do razgovora sa meni nepoznatim momkom. Radnik obezbjeđenja me gurnuo s leđa prema izlazu i tom prilikom udario u predjelu vrata. Izgurao me je iz lokala i još jednom udario. U strahu sam ušao u taksi da bi zaštitio sebe i djevojku – kaže Miloš V.

Povratak

Ističe da se nakon 15 minuta sam vratio taksijem da uzme svoj auto.

– Kad sam uzeo auto sreo sam ljude iz obezbjeđenja ispred. Pošto ih znam i znam radnika obezbjeđenja koji me je napao, pitao sam zašto je to uradio. On je tada prišao i udario me u predjelu glave, nakon čega smo pali obojica. Ja sam zadobio povrede glave i leđa, za šta imam i medicinsku dokumentaciju. Tom prilikom mi je poderana košulja – pojašnjava Miloš V.

Kaže da misli da je situacija iscenirana i pripremljena od ranije da bi se on napao i da bi  mu bila načinjena šteta iz ljubomore ili bijesa.

– Dolazim u taj objekat dvije godine i nikad nisam imao sukobe i probleme ni sa kim, iako sam viđao skoro svaki vikend da se gosti maltretiraju i napadaju. Kao strani državljanin i sportista nisam ovo doživio nigdje, niti bih sebi dopustio da ulazim u probleme bilo kakve vrste, pogotovo sa obezbjeđenjem koje je na lošem glasu. Osjećam se ugroženo; mimo tjelesnih povreda povređena mi je i čast i ugled – kaže Miloš.

Zgrožen ponašanjem radnika obezbjeđenja

Ističe da je zgrožen da tako jedan radnik obezbjeđenja, koji ima licencu, obavlja neprofesionalno svoj posao, napada goste radi ličnih frustracija.

Podsjetimo, sukob se desio u noći između subote i nedjelje. Policija je potvrdila da preduzimaju sve radnje kako bi utvrdili šta se desilo te večeri.

Iz menadžmenta lokala „Kafana“ su rekli da je Miloš V. kriv za napad  i da je on napao radnika obezbjeđenja.