Predsjednik fudbalskog kluba Borac, Milan Tegeltija najavio je novo pojačanje na Gradskom stadionu u Banjaluci, za smiraj prelaznog roka.

Crveno-plavi su značajno rekonstruisali tim pred novu sezonu, do sada je za Borac potpisalo 13 novih fudbalera, a velikan iz Platonove nema namjeru da se na tome zadrži.

O tome svjedoči i najava Tegeltije na društvenoj mreži Tviter, gdje je raspalio maštu navijača.

– Ovaj prelazni rok ćemo zaključiti dovođenjem još jednog veznog igrača. Dajemo sve od sebe da se to desi što prije, kako bi ga mogli registrovati za dvomeč sa Austrijom, ali ako se to i ne desi igrača ćemo imati za sljedeće kolo Evrope, ako prođemo, a za prvenstvo sigurno – stoji u objavi Tegeltije.

Tegeltija je dodao kako je uvjeren da će mnoge navijače obradovati novim potpisom.

Podsjetimo, do sada je Borac parafirao ugovore sa Hose Rikardo Kortesom i Sebastijanom Erera Kardonom, kao i Milanom Makarićem, Slobodanom Đekićem, Roslanom Barskim, Rankom Jokićem, Nemanjom Mihajlovićem, Maksom Juraj Ćelićem, Vasilijem Terzić, Damirom Hreljom, Zoranom Kvržićem i Stefanom Fićovićem, kao i Đanfrankom Penjom koji je posljednji u nizu pojačanja Borca.

Crveno-plave večeras očekuje generalna proba pred početak sezone i dvomeč sa Austrijom Beč, a protivnik će biti novosadska Vojvodina na stadionu Karađorđe od 20 časova.