Banjalučka policija je juče na osnovu raspisane centralne potjernice uhapsila lice D.Ć. iz Novog Grada.

Kako su naveli iz PU Banjaluka, istoga dana je predat policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Prijedor.

U saopštenju se dalje navodi, da su policijski službenici juče oko 23.15 u ulici Srpska u Banjaluci uhapsili lice M.A.M iz ovog grada zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

“Policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka kod navedenog lica pronašli i oduzeli određenu količinu zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, Odjeljenje za prekršaje. Licu M.A.M. je izdat prekršajni nalog”, stoji u saopštenju.

Pišu da su njihovi pripadnici juče oko 11 časova u mjestu Kriškovci u Laktašima uhapsili lice B.B. iz Laktaša jer je pod dejstvom alkohola (1,74 g/kg) upravljajući putničkim automobilom izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, te je na licu mjesta izvršen uviđaj.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su juče oko 10.35

časova, u ulici Prve čelinačke lake brigade u Čelincu lišili slobode lice D.B. iz Banjaluke jer je pod dejstvom alkohola (2,22 g/kg) upravljajući putničkim automobilom izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom. Na licu mjesta je izvršen uviđaj”, saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.