Nakon protesta građana ispred Skupštine opštine Mrkonjić Grad, koji je održan jer se građani protive otvaranju rudnika i geološkim istraživanjima, juče je bilo burno na sjednici lokalnog parlamenta. Odbornik Sergej Milanović donio je načelniku simboličan poklon krampu, a nakon toga sjednica je prekinuta.

Sjednica Skupštine opštine Mrkonjić Grad prekinuta je danas nakon što je Sergej Milanović, samostalni odbornik u SO Mrkonjić Grad, u skupštinsku salu donio kramp upakovan kao poklon!

Milanović je ovaj neobičan “poklon” donio na sjednicu lokalnog parlamenta sa namjerom da ga pokloni načelniku opštine Draganu Vođeviću.

Nakon kraće rasprave, odbornici skupštinske većine su zajedno sa načelnikom i predsjednikom skupštine, napustili skupštinsku salu. Pozvali su policiju koja se nakon razgovora sa Milanovićem proglasila nenadležnim, jer nije bilo nikakvih prijetnji niti nasilnih radnji. U prostorijama SO su ostala četiri odbornika opozicije, ali je sjednica na kraju ipak prekinuta i odgođena do daljeg.