Narodni front dojučerašnje potpredsjednice PDP, Jelene Trivić, privukao je još jednog poslanika iz opozicije i to SDS-ovog Aleksandra Trninića.

Ovo je već drugi narodni poslanik koja je Trivić “uzela” od opozicije, nakon što je PDP napuistio Vladislav Dončić. Ovaj Trivićkin potez razljutio je ljude u SDS, koji su joj poslali oštre poruke.

– SDS ti puni dvorane, PDP plaća troškove, iza Vukanove popularnosti se kriješ, kupiš papke sa svih strana i onda kažeš za sebe da si ultra opozicija. Nisi ti ništa do politički lešinar bez grama principa – napisao je na svom Tviter profilu šef Sektora za politiku i medije SDS Stevan Salatić.

Mnogi su odmah zaključili da se radi o Jeleni Trivić.

Funkcioner SDS, Aleksandra Pandurević, komentarisala je objavu Salatića te poručila da joj “Milorad Dodik pravi stranku”.

Podsjećamo da je Trivićva do sada u svoj NF privukla mnoge odbornike opozicije, nanijela veliku štetu PDP i SDS, dok javnost još uvijek čeka kako će njen NF naštetiti njenom najvećem protivniku Miloradu Dodiku, s obzirom na to da ona za sada ne predstavlja opasnost za SNSD.