Banjalučka policija je u nedjelju u dvije različite akcije uhapsila dva lica zbog posjedovanja marihuane i spida.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, policijski službenici su u nedjelju oko 17 časova lišili slobode lice inicijala D.J. iz Tuzle, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

-Prilikom legitimisanja kod lica D.J. pronađena je i oduzeta jedna improvizovana cigareta, tzv. džoint sa tragovima sagorijevanja, u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje-, istakli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodali su da je policija u nedjelju oko 17.05 časova uhapsila lice A.H. iz Tuzle, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

-Prilikom legitimisanja kod lica A.H. pronađena je i oduzeta pvc vrećica, u kojoj se nalazila određena količina žute praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje-, naveli su iz policije, pišu Nezavisne.