Porodica Gudelj već nekoliko mjeseci privlači kritike javnosti zbog neobičnih izljeva nježnosti unutar porodice. Naime, članovi porodice Gudelj često se grle i ljube na način koji se mnogima čini neprikladnim. Nedavno je mlađa sestra Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, na Twitteru objavila fotografiju na kojoj brata ljubi pravo u usta, što je izazvalo veliku polemiku. Porodica Gudelj se nije obazirala na kritike te i dalje objavljuju slične fotografije na društvenim mrežama, što je izazvalo dodatne komentare javnosti.

Inače, porodica Gudelj već neko vrijeme se nalazi u žiži javnosti, naročito nakon što je njihov sin uplovio u vezu sa Anastasijom, a dosta se spekulisalo o tome da Nemanjini roditelji baš i nisu oduševljeni njegovim izborom.

Podsjetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gdje brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali kao potpuno neprimjereno.

Porodica Gudelj često je na meti kritika zbog ponašanja
Porodica Gudelj često je na meti kritika zbog ponašanja foto: Printscreen/instagram

Međutim, to ih nije spriječilo da nastave da dijele slične fotografijama. Tako je nedavno Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala.

Brat Nemanje Gudelja sa majkom
Brat Nemanje Gudelja sa majkom foto: Printscreen/instagram

Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto djeluje neprimjereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Takođe, na jednoj od fotografija Nemanja Gudelj leži go u krevetu, a rođena majka ga je obrglila od pozadi i ljubi ga u rame.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/instagram

Međutim, sa druge strane jasno je da je ova porodica nevjerovatno bliska, da su uvijek jedni uz druge i da ih komentari očigledno ne dotiču. Pored ovoga, postoji veliki broj fotografija na kojima i ostali članovi porodice imaju sličan odnos.

Nemanja sa sestrom
Nemanja sa sestrom foto: Printscreen/instagram