Na zadovljstvo mještana Višića i Mirošljevića, voda je stigla i u ovaj dio Borkovića, kao i vaučeri za besplatne priključke na vodovodnu mrežu, a mještane je obišao i gradonačelnik sa saradnicima. Kako je poručio prvi čovjek grada, najveći izazov u životu i poslu je držati kontinuitet i raditi maksimalno predano i posvećeno.

-Ovo je značajno, obezbijedili smo uredno vodosnabdijevanje za više od 30 domaćinstava. Mještani ovih zaselaka su se nekako snalazili i do sada, ali gradska voda znači stabilnost, a vodovod sigurnost – kazao je gradonačelnik.

Dodatno je ponovio kako su priključci besplatni za sve, ali da se prave određeni prioriteteti, te je iskoristio priliku da zamoli sve sugrađane za razumijevanje.

Priključci su bepslatni za sve, ali pravimo i određene prioriteta kako ne bi došlo do zaguševanje. Prioriteti su nam porodice ratnih i vojnih invalida, porodice poginulih boraca, i porodice sa troje i više djece, ali svi će doći na red. Radimo i besplatne priključke za kanalizaciju, isto ćemo da odredimo prioritete. Radimo i imamo optimizam da je Banja Luka na dobrom putu – rekao je on.

Predsjednik savjeta MZ Darko Čajić zahvalio je gradonačelniku, jer su on i njegov tim ispunili obećanje koje godinama niko nije ispunio.

Ovo je zaista značajno za našu mjesnu zajednicu, jer ovo obećanje godinama niko nije ispunio. Sada je to riješeno zahvaljujući našem gradonačelniku i njegovom timu. Više od 30 domaćinstava sada će imati kvalitetno vodosnabdijevanje, ljudi su zahvalni – rekao je on.

Sa njim je saglasan i Božidar Mirošljević, koji je rekao da pored urednog vodosnabdijevanja, besplatni priključci na vodovodnu mrežu mnogo znače.

-Za naše selo ovo puno znači. Želim da zahvalim na ovome, ali i na besplatnim priključcima, zahvaljujući kojima ćemo da uštedimo više od 700 KM- poručio je on.

https://www.youtube.com/watch?v=171vthH_cJI