Jedan od najboljih igrača Partizana je pobjedu nad Monakom obilježio i zapaljenom bakljom čim je tim sletio u Beograd.

Partizan je u četvrtfinalu Evrolige – pobjeda nad Monakom omogućila je crno-bijelima plasman u nokaut fazu elitnog klupskog takmičenja u Evropi, a navijači su ovakav rezultat čekali godinama. Mnogo njih bilo je sinoć prisutno u hali, horski su skandirali sinu Novaka Đokovića, a oni koji nisu bili u Monte Karlu sačekali su svoje heroje u Beogradu. Na aerodromu u Surčinu, rano jutros, okupila se grupa navijača koji su željeli da pokažu ljubav igračima.

Iako je Partizan rano sletio u Beograd, navijači ovo nisu željeli da propuste. Igrače su u zgradi aerodroma dočekali aplauzima, a zatim je prava fešta nastala ispred, gdje je bilo i zapaljenih baklji. Pogledajte doček:

Košarkaši srpskog tima zatim su slavili ispred aerodroma, a najraspoloženiji rano jutros bio je Matijas Lesor. Energični centar Partizana imao je snage da proslavlja veliki uspjeh svog tima i nekoliko časova nakon što je utakmica završena, a prilikom slavlja zapalio je baklju i tako obilježio ulazak u četvrtfinale Evrolige.

Ostali košarkaši Partizana bili su blizu njega, ali nisu imali slične akcije – prilično mirno posmatrali su saigrača koji je bio glavna zvijezda na aerodromu u Surčinu. Pogledajte kako je izgledalo slavlje Francuza:

Navijači Partizana će narednu priliku da pozdrave svoje ljubimce imati 10. aprila kada će u okviru ABA lige dočekati Igokeu. Nema sumnje da će i taj susret proteći u slavljeničkoj atmosferi, a prava fešta se očekuje u posljednjem kolu Evrolige kada u Beogradsku arenu stiže Panatinaikos – crno-bijeli će tada pred punim tribinama “probiti” granicu od 300.000 navijača na domaćim mečevima u ovoj evroligaškoj sezoni.